Louis Tomlinson tényleg apa lesz?
Ez nálam is az "énmárnemtom" kategóriába tartozik.A Starity-n két cikk is van erről,de konkrétan majdnem ugyanaz és az a baj,hogy több helyen is ugyanazt a sztorit terjesztik.Daily Mail-ból meg ilyesmikből,amik nem a hitelesség mintaképei.Elvileg Louis testvére cáfolta Twitteren(nem vagyok fennt,úgyhogy nem tudom),ugyanakkor született már olyan cikk is,amiben az van,hogy akár még esküvő is lesz,mert Briana anyja szervezkedik...
Én addig nem hiszem el teljesen,amíg Louis világosan oda nem áll és el nem mondja,hogx igenis apa lesz.Ugyan akkor gyanús,hogyha mégsem igaz,akkor miért nem cáfolta még meg...
Én azért remélem hogy mégsem igaz,a gyerek miatt is,meg van abban némi igazság,hogy ez akár a banda kárára is mehet...meg Lou szerintem még nem az a tipikus apa...
Mindenesetre jobb lenne,ha már tényleg jönne valami új fejlemény,ami tisztázza az ügyet.
a zabi gyereknek zabi gyereke születik, ez marha jó, most szakadok xDDD
(csak mert Louis is zabi gyerek, ha valaki nem érti, irjon, elmagyarázom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!