Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Louis Tomlinson tényleg apa lesz?

Louis Tomlinson tényleg apa lesz?

Figyelt kérdés

2015. júl. 15. 13:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
:(Amúgy engem nem zavar,hogy apa lesz,csak félek,hogy vége lesz az 1D-nek.
2015. júl. 18. 20:52
 12/20 anonim válasza:

Ez nálam is az "énmárnemtom" kategóriába tartozik.A Starity-n két cikk is van erről,de konkrétan majdnem ugyanaz és az a baj,hogy több helyen is ugyanazt a sztorit terjesztik.Daily Mail-ból meg ilyesmikből,amik nem a hitelesség mintaképei.Elvileg Louis testvére cáfolta Twitteren(nem vagyok fennt,úgyhogy nem tudom),ugyanakkor született már olyan cikk is,amiben az van,hogy akár még esküvő is lesz,mert Briana anyja szervezkedik...

Én addig nem hiszem el teljesen,amíg Louis világosan oda nem áll és el nem mondja,hogx igenis apa lesz.Ugyan akkor gyanús,hogyha mégsem igaz,akkor miért nem cáfolta még meg...

Én azért remélem hogy mégsem igaz,a gyerek miatt is,meg van abban némi igazság,hogy ez akár a banda kárára is mehet...meg Lou szerintem még nem az a tipikus apa...

Mindenesetre jobb lenne,ha már tényleg jönne valami új fejlemény,ami tisztázza az ügyet.

2015. júl. 24. 19:01
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Egyébként én is olvastam az esküvős sztorit és még azt is,hogy Eleanorral találkozgat Louis és,hogy azt mondja Briana(aki állítólag terhes Louisól)csak agy kaland volt neki és semmi más.Én abban bízok,hogy a One Direction nem oszlik szét,hiszen már tervezik az új albumot és lehet 2016 végén,2017 elején új turnéjuk lesz.
2015. júl. 24. 19:43
 14/20 anonim ***** válasza:
én láttam a tesójának a tweetjét, amiben kifejezetten azt állította h a lány nem terhes... olyan jó lenne már tudni mi van :D
2015. júl. 24. 20:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Most láttam egy videót,amiben Simon Cowell bevallja,hogy Louis tényleg apa lesz. :( Én úgyis várom még,hogy Louis mit mondd..
2015. júl. 24. 21:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Belinkeled a videót? olyat nem találtam ahol Simon beszélt is, csak olyat ahol be van szerkesztve amit elvileg nyilatkozott. :D
2015. júl. 24. 21:46
 17/20 A kérdező kommentje:
Én is csak úgy láttam egy angol YouTube csatornán ( Clevver News)
2015. júl. 25. 16:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Louis tegnap megerősítette a hírt!
2015. aug. 5. 08:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen, a GMA interjúban. Engem amúgy nem zavar, legyen boldog :)
2015. aug. 6. 18:27
 20/20 anonim ***** válasza:

a zabi gyereknek zabi gyereke születik, ez marha jó, most szakadok xDDD

(csak mert Louis is zabi gyerek, ha valaki nem érti, irjon, elmagyarázom)

2016. jan. 18. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!