Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Directionerek! Most mit tegyek?

Directionerek! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval directioner vagyok. Az unokatesóm is az akar lenni, de egyáltalán nem szereti őket. Csak egyetlen-egy dalukat ismeri, a tagoknak a nevét sem tudja és nem is szereti őket, rosszul ejti ki a One Direction-t és utálja a galambokat, de ez mellékes. Ha a suliban vagyunk lepisszeg ha az 1D-ről beszélek, hogy ne hallja meg senki, mert szégyelli, hogy én directioner vagyok. Niall a "kedvence" már mint ha mondhatjuk annak. Azért szereti Niallt mert ír, az írek színe a zöld és a lány kedvenc színe is zöld meg mert Niall haja "szőke", és a " szőkék cukik". JAJ! De most komolyan mit csináljak?

Szerintem csak azért akar directioner lenni, hogy kimehessen Londonba. Segítsetek kérlek! Beakar lépni egy directioner csoportba, de én nem szívesen engedném be. Szerintetek directionator a lány? Beengedjem a csoportba?

2013. nov. 25. 06:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
ne legyél irigy az unokatesódra
2013. nov. 25. 07:42
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Feldobtad a reggelem:'DDD
2013. nov. 25. 07:47
 3/17 anonim ***** válasza:
97%

Komplex kérdés, hívj össze egy Directioner Tanácskozást.

Egy ilyen fontos döntést mégsem lehet megfontolás nélkül elintézni !

2013. nov. 25. 07:56
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
A galambok hogy jönnek ide? XD
2013. nov. 25. 08:12
 5/17 anonim ***** válasza:
77%

Sose legyen nagyobb gondod az életben.xDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

You made my day:D:D

2013. nov. 25. 18:23
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

istenem, ha nem szereti őket, akkor miért akar az lenni? hány éves vagy, 5? tudod mit jelent egyáltalán hogy directioner? az egy alap dolog, hogy szeresse őket...

amúgy meg máshogy s kijuthat londonba, nem kell ahhoz directionernek lenni...

2013. nov. 25. 19:43
 7/17 A kérdező kommentje:
17 vagyok. És tudom hogy az alap hogy szeresse őket, de ő mégis az akar lenni a társaságért és azért hogy kijusson Londonba(ha a szülei egyáltalán megengedik neki) vagy egy koncertre. Tudjátok ő bármit megtenne hogy engem megelőzzön valamiben. Ha így hamarabb elmehet valahova ahová én nem, akkor akármit megtenne, még akár hazudná azt is hogy directioner.
2013. nov. 26. 06:32
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
17 éves korodra lehetne kicsit több eszed :S
2013. nov. 26. 07:56
 9/17 Bugár Friderika válasza:
100%
Hát,ha nem szereti őket,akkor miért akar Directioner lenni?! O.o Szerintem,ha Directioner akar lenni,akkor muszáj ,hogy szeresse a srácokat,mert az az alapja a Directionerségnek....és igy az elmondottjaid alapján nekem Natornak tűnik. De ahhoz nem kell Directionernek lennie,hogy kimehessen Londonba,hiszen azt bárki megteheti :D Nemértem ezt a gondolkodást,bocsi :D És ha nem tud normális dolgokat mondani a srácokról,akkor ne engedd be a csoportba!(:
2013. nov. 29. 17:18
 10/17 anonim ***** válasza:
92%
Ez a directionator olyan mint a terminátor,már bocs XD csinálj konferenciabeszélgetést a directionatorok (xd) és a vadgalambok között. 100% hogy értékelni fogják :DDDDD
2013. dec. 1. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!