Directionerek! Most mit tegyek?
Szóval directioner vagyok. Az unokatesóm is az akar lenni, de egyáltalán nem szereti őket. Csak egyetlen-egy dalukat ismeri, a tagoknak a nevét sem tudja és nem is szereti őket, rosszul ejti ki a One Direction-t és utálja a galambokat, de ez mellékes. Ha a suliban vagyunk lepisszeg ha az 1D-ről beszélek, hogy ne hallja meg senki, mert szégyelli, hogy én directioner vagyok. Niall a "kedvence" már mint ha mondhatjuk annak. Azért szereti Niallt mert ír, az írek színe a zöld és a lány kedvenc színe is zöld meg mert Niall haja "szőke", és a " szőkék cukik". JAJ! De most komolyan mit csináljak?
Szerintem csak azért akar directioner lenni, hogy kimehessen Londonba. Segítsetek kérlek! Beakar lépni egy directioner csoportba, de én nem szívesen engedném be. Szerintetek directionator a lány? Beengedjem a csoportba?
Komplex kérdés, hívj össze egy Directioner Tanácskozást.
Egy ilyen fontos döntést mégsem lehet megfontolás nélkül elintézni !
Sose legyen nagyobb gondod az életben.xDxDxDxDxDxDxDxDxDxD
You made my day:D:D
istenem, ha nem szereti őket, akkor miért akar az lenni? hány éves vagy, 5? tudod mit jelent egyáltalán hogy directioner? az egy alap dolog, hogy szeresse őket...
amúgy meg máshogy s kijuthat londonba, nem kell ahhoz directionernek lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!