A minap munkahelyemen a kollégám aki 58 éves rávágott a seggemre, ez mire utalhat?
Ami rohadtul megdöbbentett, mondtam neki hogy "rossz vicc volt és nem kéne ilyet játszani". ;) De mit csináljak ha még1x megpróbálja? Esetleg tapasztalat? hogyan kezeljem le az ilyen helyzetet?
(egyébként 23éves fiu vagyok)
Az öreg be van melegedve esetleg, vagy csak szimplán régimódi poén ? nemértem...
válaszokat köszi
hasonló a hasonlót vonzza
a segg a seggeket...
Jaj de gaz.
Ha haverok vagytok, pl. csalad regi baratja es amolyan unokabaty/unokaocs kapcsolat van koztetek akkor meg letudhato poennak, de munkahelyen kollega?
Nem lehet hogy meleg a tag es most hogy oromkodnek hogy az USAban hazasodhatnak o is kicsit felbatorodott?
En nem adnam vissza neki, mert azzal felveszed a kesztyut es azt hiszi folytathatja es/vagy erdeklodsz.
Ha ujra elofordult akkor hangosan leszidnam es elkuldenem melegebb eghajlatra. Finoman, maradj tisztelettudo es ne karomkodj de azert legyen eleg ero a hangodban hogy felfogja a tag, hogy ez neked nem jon be es lehetoleg legyenek tanuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!