Az érzéseim fizikai fájdalmat okoznak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha sokáig boldog vagyok, nem tudok enni egy falatot sem, akár hetekig, és olyankor nagyon fáj a hasam és nagyon lefogyok.
Ha stresszes helyzetben vagyok, simán elájulok,
és ha szomorú vagyok, fizikai fájdalmat érzek a mellkasomban és a fejemben. Mint most is. Már nagyon rossz. Próbáltam elterelni a figyelmem, de csak rosszabb lett. Régen nem voltam ilyen.
Ki fogom nőni? Tehetek valamit ezellen? Ti is éreztek ilyet?
16/L
Köszönöm ha tudsz válaszolni. :)
2015. júl. 5. 21:51
1/4 anonim válasza:
fingodjal tobbet es nem fog fajni a kis hasid :)
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy gyerekes a kérdés, de nekem ez új és nagyon megijeszt.
2015. júl. 5. 22:11
4/4 Vlagyimir Rosztov válasza:
hát szerintem .... nemtudom de én 14 vagyok és ha 16leszek én nem tudom mit mondok erre ha megtörténik velem... nem tudom mi okoz annyira nagy boldogságot... illetve nem is ez a kérdés... mi fokozza annyira fel az érzelmeid hogy fizikailag is érezd... én sajnos boldogtalan vagyok ,gyerekkorom nincs, a magány megöl mingyárt , kinőni lehetséges , tenni ellene háát ne legyél annyira boldog... asszem egy csalodás jol esne mikor boldog vagy és ne tul nagy csalodás mert akkor rosszul ézred magad... tehát jobb lenne azt a semleges állapotot megtartani... de ennek örülsz és boldog leszel... jajj bonyolult a dolog , én se voltam ilyen régen meg furán fogom érezni magam ha meglesz egy ilyen szitu... de irj privibe ha szeretnél erről beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!