Jól tettem, hogy én magam is rászóltam az utasra?
Ma a városban az egyik helyi buszra felszálltam ,helyet foglaltam a legelső űlésen és a többi utas is szállt fel,felszáll egy csaj is úgy,hogy közben fagyit nyalt,sofőrúr szólt neki,hogy fagyival szàlljon lefelé,én pedig megszólaltam sima utasként én is,hogy szálljon lefelé,de csak azért,mert mikor a sofőr mo dta neki,hogy szálljon,azt mondta,hogy nem száll le akkor sem. Nekem sem kellett több,mondtam én is,hogy szálljon lefelé és a sofőr is kikapcsolta a busz motorjàt,leállította a buszt és azt mondta,hogy addig úgysem megyünk míg le nem száll,erre mérgesen mégis leszállt és még a csaj azt mondta a sofőrnek,hogy r...ad...jon meg,meg bemutatott neki,még neki állt feljebb. Nekem nem mondott semmit a csaj pedig én is mondtam neki,hogy "igen szálljon csak lefelé".
Szerintetek jól tettem,hogy én is mint utas mondtam neki,hogy szálljon le,nem csak a sofőr?
Ugyanis nagyon el vannak az emberek ma már szállva maguktól és pl. egy ilyen helyzetben igenis nem csak a sofőr szólt rá a fagyis nőre,hanem látta,hogy egy utas is rászólt és hadd érezze,hogy nem azt csinálhatja a tömegközlekedésen amit akar.
Én utálom az ilyesmit...
Szerintem neked semmi közöd nem volt a dologhoz, és ezt a sofőrnek kell elintéznie.
Annyira irritáló szerintem ha valaki csak úgy a semmiből bele pofázik egy olyan dologba amit őt egyáltalán nem érinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!