Hirtelen miért tűnik el minden haverom, ha barátnője lesz? 19F
Mindig ez van. Ha az egyiknek lesz valakije, akkor éjjel-nappal vele van, megszűnik minden és mindenki, 2-3 naponta ad jelet magáról és akkor is a nő meg a közös programok a téma, ami a kutyát nem érdekli. Amikor nekem volt kapcsolatom, én akkor is jeleztem magamról és találkoztam velük. Az egyik haverom pedig klinikai eset. Lassan 2 éve együtt vannak és 2 éve úgy elszakadt tőlünk, hogy nyomát se láttuk. Ő a legjobb példa erre, mert ahányszor lett valakije, annyiszor nézett semmibe minket, ha vége lett, rögtön bújt hozzánk.
Nagyon idegesítő ez.. Másokkal is így van?
Személyiség.
Kiakarják élvezni.
Én nem így csinálom.
A szerelemtől meg lehet kergülni, de nagyon:D
Az én barátnőim is ugyanezt csinálják, szóval tudom milyen:]
Vannak ilyen típusú emberek sajnos mindkét nemből. Én pl. majdhogynem kínosan ügyeltem arra, hogy ne hanyagoljam el a barátaimat, mikor megismerkedtem a ma már vőlegényemmel, pedig ott aztán volt rózsaszín köd meg minden, mert majdnem 23 éves voltam, amikor vééééégre összejött vmi...
Sokan észre sem veszik, amit csinálnak, meg annyira alárendelnek a szerelemnek mindent, hogy az már beteges...
Ha fülig szerelmes vagyok egy lányba, én sem a fiúk társaságát keresem, mégha azok a fiúk a barátaim is.
Aki ezt nem érti meg, az nem volt még szerelmes. Estleg dugott egy csajt, de nem volt az a mindent elsöprő szerelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!