Miért jó a nőknek, hogy csak sminkben tartják magukat szépnek?
Figyelt kérdés
El gondolkodtam ezen a dolgon,néztem egy nőt akit ki sminkeltek és azt mondta milyen gyönyörű is lenne ,ha sminkelné magát,nos kérdem én önbizalom hol van,miért jó másnak kiadni magunkat mint akik vagyunk,a smink az csak egy maszk akik sosem leszünk.Ha dicsérik a nőt milyen szép,valójában nem őt dicsérik csak a sminkjét ami rajta van,nem értem én ezt.Engem bántana a tudat,hogy nem magamért tartanának szépnek vagy nem magamat tartanám szépnek csak a sminkemet.2015. júl. 2. 19:00
21/25 A kérdező kommentje:
tegnap 23:56
Jól teszed ne is változz,anyukádnak hagyd meg a hülyeséget,de amilyen vagy most az vagy te,azért jó ,hogy vannak még ilyen lányok akik nem mennek a hülye világ után vagy nem tanulják el a hülye példát a szüleiktől.
2015. júl. 3. 12:03
22/25 anonim válasza:
Jaj hagyjuk már! Sok hozzám hasonló nőnek a smink az csak "játék ",kreativitás, amit rohadtul nem kell komolyan venni, mivel bármikor lemosható. Ideje lenne, hogy rájöjjenek a hozzád hasonló emberek, hogy a smink nem egyenlő azzal, hogy elmaszkírozzuk az arcunkat, hanem ha úgy tartja kedvünk, kiemeljük az arc természetes szépségét, és az esetleges hibákat tompítsuk. Tényleg vannak olyanok, akik azért sminkelnek, mert akkor több az önbizalmuk, szebbnek látják magukat, de mi ezzel a baj? Mindenki ki szeretné hozni magából a lehető legtöbbet.
23/25 A kérdező kommentje:
ma 13:18
Nincs azzal semmi baj csak olyan mű,de igaz is minek ezen görcsölni,a mai világ is csak látszat és mű,csak kevesen látnak a színfalak mögé.Szomorú,hogy ennyire a külsőség lett a fontos,a belső értékek meg le vannak tojva,lehet valaki szép ha belül meg egy fos.
2015. júl. 3. 22:06
24/25 anonim válasza:
De az, hogy valaki kívül szép, nem jelenti azt, hogy belül fos.
25/25 A kérdező kommentje:
ma 22:14
Valamit félre értelmeztél
2015. júl. 3. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!