Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó a nőknek, hogy csak...

Miért jó a nőknek, hogy csak sminkben tartják magukat szépnek?

Figyelt kérdés
El gondolkodtam ezen a dolgon,néztem egy nőt akit ki sminkeltek és azt mondta milyen gyönyörű is lenne ,ha sminkelné magát,nos kérdem én önbizalom hol van,miért jó másnak kiadni magunkat mint akik vagyunk,a smink az csak egy maszk akik sosem leszünk.Ha dicsérik a nőt milyen szép,valójában nem őt dicsérik csak a sminkjét ami rajta van,nem értem én ezt.Engem bántana a tudat,hogy nem magamért tartanának szépnek vagy nem magamat tartanám szépnek csak a sminkemet.
2015. júl. 2. 19:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
58%
De miért pofázol olyan dologba, amihez bevallottan nem értesz? Ezzel égeted magad.
2015. júl. 2. 19:42
 12/25 anonim ***** válasza:

Vannak azok a nők, akikre te gondolsz. Nekik valószínű önbizalom hiányuk van.. Nem merik saját magukat felvállalni.

Ahogy te írtad a szép is relatív dolog csak, hogy a smink is.. :)

Valakinek egy-20 kiló vakolat=smink, valaki szemceruzát használ és szempillaspirált, hogy kihangsúlyozza a szép szemeit s ennyi a smink.. :)

én spec nem használok semmit se, akinek nem tetszek smink nélkül így járt.. :D Buliba, ha megyek szemceruza, esetleg szempillaspirál és szájfény, amit használok. :)

(Ilyen is egy évben vagy 2x, 3x, ha van..)

Éjszaka s korán reggel másokon sincs, s néha jön a meglepi.. :D Hogy hopsz így nézel ki?

Szóval ne általánosíts,h miért jó a nőknek.. :) Nem mindenkinek .. :)

2015. júl. 2. 19:52
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

Ennyi erővel aki izmot pakol magára, az elrejti a valódi énjét.

A férfiak, akik borotválkoznak, nem növesztik számkivetettre a szakállukat, szintén szebbnek akarnak látszani.

Aki akármilyen frizurát csinál magának, hazudik, mert nem áll úgy természetesen.

Karcsúsított inget veszel fel, hajat festesz, nem hagyod a bőrkeményedést a lábadon... mind mind álarc.

2015. júl. 2. 19:56
 14/25 anonim ***** válasza:

71%-os válaszoló, most miért kell ilyen bunkónak lenned? Ezt nőként kérdezem tőled.

Gondolom valami ilyesmire gondoltál, kérdező: https://www.youtube.com/watch?v=a4Ov8qvZ2_w

Sokaknak a sminkelés egy hobbi, művészet, ezt a nő is elmondja a videóban. Érdemes arra is figyelni, mit mond, meg a kommenteket is olvasgatni. (remélem tudsz angolul)

2015. júl. 2. 20:11
 15/25 anonim ***** válasza:
természetes nőket szeretem smink nélkül
2015. júl. 2. 20:56
 16/25 anonim ***** válasza:
44%
Engem nem érdekel, hogy a kérdező férfi, az zavar, hogy olyanról beszél, amihez nem ért. Egy nőnek ugyanezt mondanám.
2015. júl. 2. 20:59
 17/25 A kérdező kommentje:

ma 20:11

Igen ilyenre gondoltam de erre mifelénk van olyan csaj aki még otthon is ki van sminkelve így meg az utcán is állandóan.

2015. júl. 2. 22:39
 18/25 anonim ***** válasza:
2015. júl. 2. 22:41
 19/25 anonim ***** válasza:

Fontos nekik a kinézet és mindig a legjobb formájukat akarják mutatni. Csak ápolt külsővel hajlandók kilépni az utcára, mint pl azok a férfiak, akik csak megborotválkozva és fogat megmosva lépnek ki.

Anyukám pl a boltba sem megy le anélkül, hogy a szemét ne húzná ki és az arcát ne pirosítaná ki. Mielőtt kimegy az utcára, mindig előveszi a tükröt és megcsinálja a sminkjét, ami olyan 2 percig tart kb, tehát kibírható.

Mondja nekem is, hogy mindig ki kell festeni magam, de én nem szoktam, engem nem érdekel, csak akkor festem magam, ha olyan kedvem van. Máskor meg egészen el tudom hanyagolni magam, még öltözködésben is.

Anyám öltözködésben is mindig toppon van. Nagyon ad magára. Én nem. Én van hogy tréningbe mászkálok. Anyu soha nem venne fel olyat, neki nincs is. Cipők is dettó. Én sportcipőt, kényelmeset veszek fel, anyu meg szenved a magassarkújában, és leszólja a cipőmet, hogy milyen ronda.

2015. júl. 2. 23:56
 20/25 anonim ***** válasza:

"Én az alapból csak natúr szép lányokat szeretem"

Meglepödnél hány "natúr" csajon van alapozó, amit te észre sem veszel, és így szép neked :) Nem mindenki sminkel vakoló lapáttal :D

2015. júl. 3. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!