Szerintetek mennyi idősnek nézek ki, mert a dohányboltban elkérték a személyimet?
21-25 között. Kicsit hasonlítasz rám, csak neked nagyobb az állad :-)
Van egy bizonyos intervallum, ameddig nehéz megállapítani, ezért ha bizonytalanok, kénytelenek elkérni.
Én kb. 30 felé jártam mikor a boltban elkérték a személyimet mikor alkoholt vettem. :-D Jól esnek az ilyen dolgok. Sajnos már nem kérik el, pedig még mindig fiatalabbnak látszom. Van hogy meg is kérdezem a dohányboltban viccből, hogy a Személyim nem kell? aztán nevet az eladó. :-D
ne csodálkozz...több oka lehet..ha pasi volt az eladó, akkor csak szimplán jópofa akart lenni, ha nő, akkor nézhetett bárminek is..nem a korod a probléma, hanem a sok próbavásárlás..nem tudhatja ki vagy... ezért a legbiztosabb, ha elkéri a személyid..
18 elmúltál, azt látni..
Ahogy a mai tinik kinéznek, simán lehetnél te is tizenéves. Biztosra akart menni az eladó, nehogy megbüntessék.
Nekem is volt már ilyen, én örültem neki :)
Én is 20-ra tippeltelek volna.
Ennél csak az volt durvább, amikor azt hitték, hogy anyám is be akar iratkozni középiskolába, amikor elkísért...:D
"A felhasználó még nem hozott létre publikus albumot!"
nem akarod publikussá tenni? :) vagy már nem aktuális a kérdés? :D és azért nem látom :) vagy kötelező a reg? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!