Ehm, csak szerintem elfogadhatatlan viselkedés ez egy lánytól?
Nem vagyok valami erkölcsös, nulla káromkodással élő személy, de ez még fiúként is ki verte nálam a biztosítékot xd. A beszélgetésben egyébként rólam van szó, amit az egyik "barátom" küldött el.
Szerintem férfitól is undorító
Amúgy nem a szavakkal, hanem az intelligencia hiányával van itt a legfőbb probléma
22/f
Az utolsó kommentelővel egyet értek. Azt még hozzá tenném,hogy ez az "állitólagos" barátod véleménye,egy szemszög.Ha bunkó,lányhoz képest már eszeveszetten ormótlan és eléggé "szőke" felfogás is,akkor is.Most mit csinálj? Átmész hozzá és elvered ,mert TE nem tartod helyesnek? Ez van,igen az ilyen emberektől nekem is kimászik a helyéről az agyam, dehát most ezt a világot éljük.(Persze tisztelet a kivétel!)
Na meg azt sem értem,hogy ezt te ide miért kellet ki tedd? Oké na, állítsuk magunk mögé a népet.
Ahogyan a fiúkból, úgy a lányokból is van "teteje" meg "alja".
Ő - az írása alapján - jelenleg a másodikhoz áll közelebb.
"Nő vagy?"
Miért, akkor más besorolás alá kerül a véleményem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!