Ti hogy viselkednétek?
Ha valaki nagyot vétett ellenetek, semmibe vette a kéréseteket, nem vett komolyan, akkor ti hogy viselkednétek vele szemben? Hogy érezze, ez nagyon ocsmány volt amit csinált. Mi az, ami egy embernek a legjobban fáj?
Arra gondoltam, hogy levegőnek nézem és soha többet nem állok szóba vele.Ezzel tudom, nem kapja vissza azt amit okozott, de szeretném éreztetni vele a megvetésem. Vitatkozni, veszekedni semmiképpen sem akarok,nála nem is lenne hatásos. Ki hogy viselkedik ilyen helyzetben? Mi a jó taktika?
A válaszokat köszönöm!
Először is mérlegelném, hogy neki megérte-e, amit kértem tőle a viszonzásért cserébe.
Kell némi empátia is ahhoz, mielőtt az ember háborút indít.
De ez csak egy nagy adag általánosság, látatlanul senkit sem akarnék legyilkolni.
Konkrétan megígért valamit, amit kértem tőle. Egyáltalán nem olyan kérés volt, amit nem lehet könnyen teljesíteni. Mondhatom úgy, hogy neki is természetesnek kellett volna lennie, hogy "diszkrét" marad. És tudta, hogy nagyon kellemetlen helyzetbe hoz azzal amit csinál, mond és mit okoz nekem ezzel. De a feltűnési viszketegsége és a nagyzolása miatt, nem vett engem figyelembe.
Én pedig nem is tudom, hogy viselkedjek ezek után.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!