Az érzékeid közül (hallás, látás, tapintás, ízlelés, szaglás) melyikről tudnál leginkább lemondani? Miért?
Figyelt kérdés
Én a szaglásról mondanék le2015. jún. 28. 17:27
2/7 anonim válasza:
ha nem érzel szagokat akkor ízeket se érzel a kettő szorosan összefügg (vagy csak éppenhogy valamit)
én a tapintásról
3/7 anonim válasza:
próbálj meg úgy enni hogy befogod az orrod nem fogod érezni az étel ízét illetve ha be van dugulva az orrod akkor se nagyon érzed az ételek ízét
4/7 anonim válasza:
Számomra túl sok rossz dolgot látok/láttam már úgyhogy a látásomról mondanék le, a hallásomról viszont elég nehezen a zene miatt.
5/7 opened paradise válasza:
Talán a tapintás.
Bár akkor nagyon bénáznék mindenhol...
A szaglásom jobb,mint az átlag,arról semmiképpen sem.
6/7 anonim válasza:
Szaglás. Különösebb hasznát sosem éreztem.
Minél többet szeretnék látni a világból a látásom nélkül nem tudnék élni, szeretek zenét hallgatni meg sokat beszélni, simogatni egy állatot vagy egy lányt, jókat enni, arról viszont hajlandó vagyok lemondani, hogy ne érezzem a készülő rántotthús illatát vagy egy nyilvános WC-ből áradó bűz szagát.
7/7 anonim válasza:
Szaglásról.
A látásom és a hallásom nélkül borzalmas lenne élnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!