Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek elítélendő lennék...

Szerintetek elítélendő lennék mert nem szeretem a melegeket a bevándorlókat és a színes bőrűeket?

Figyelt kérdés
elítélendő ha nem szeretem őket?nagyon szélsőséges jobboldali lennék ezek szerint?esetleg valaki más így?

2015. jún. 28. 15:54
1 2
 11/14 anonim válasza:
26%
Én is veled vagyok :) szerintem ez egy kicsit sem baj.. sőt a legjobb! és ha úgy gondolod h Magyarország a magyaroké te egy nagyon jó ember vagy:)
2015. júl. 7. 21:20
 12/14 anonim válasza:
sajnos nekem sem megy az hogy úgy nézzek egy cig*nyra mint egy emberre de ez már gyermekkoromban kialakult csak nevelés kérdése szerintem + tapasztalat
2015. júl. 7. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Mit értesz elítélendő alatt? Most ez olyan dolog, hogy nem fogok odamenni a házadhoz, és ott beszólogatni neked, még csak elítélni se foglak, mert igazából te tartozol a többséghez, illetve nem nagyon foglalkozom veled. De pl. én mint nő biztos nem randiznék veled, mert unintelligensnek tartalak, illetve olyan embernek, aki nem tud belehelyezkedni más nézőpontba, pedig szerintem az az intelligencia egyik jele (és ez [is] különböztet meg minket az állatoktól). Azzal együtt, hogy ettől még te ezt nyugodtan lesz-rhatod.
2015. aug. 26. 02:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Még egy megjegyzés: a bevándorlóknak én sem örülök, és nem örülök, ha maradnak. De nem azért, mert színes bőrűek, vagy mert ezt vagy azt gondolom róluk, hanem mert egész egyszerűen Európától nem elvárható ekkora méretű segítség.
2015. aug. 26. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!