Miért van az hogy minden korombeli lány vagy fiú reggel 10-ig alszik de én meg csak reggel 6-ig? Az iskolába így meg úgy mindig arról beszél mindenki hogy a nyári szünetben csak aludni fog délig vagy tovább mert ő addig szokott ez nagyon idegesít13/L
Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 18:22
11/14 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék mindig felkelni hajnalban, napkeltekor, csak nem tudok, mert még este 9 után is világos van, és mire elálmosodom, bőven elmúlik éjfél. :D No de azt idén be fogom fejezni, hogy délután 1-2-3 óráig alszom, annak semmi értelme. Esetleg ha éjjel horgászom, akkor engedem majd meg magamnak ezután.
12/14 anonim válasza:
A házimunkát déli 12 és 13-14 óra között is el lehet végezni, és akkor még mindig bőven nincsenek otthon a szülők. Azt meg magyarázza már el nekem az a böszme, aki azt írta, hogy egy 13 évesnek normális nevelés mellett dolgognia kellene nyáron, hogy mikor is következett be a törés a lelkében???
De hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, zavaró, hogy én már hajnalban toppon vagyok és nem érek el senkit, de így kb. délig teljesen magammal foglalkozok: elmegyek futni, elvégzem a házimunkát, így délután semmi dolgom. Persze másképp lesz, ha dolgozni fogok augusztustól. De én nem sajnálom a fiatalságtól azt, hogy délig alhat. Ez egy lehetőség, ők élnek vele, mi meg nem, ezért nem lehet őket megkövezni.
19/L
13/14 anonim válasza:
Hú,én is 13/L vagyok,és tudom,ez hülyeség,de engem is zavar:D
14/14 anonim válasza:
Én napközben nem is szoktam fent lenni, csak aludni. Azt érzem, hogy ha reggeltől estig alszok, akkor sokkal több energiám van megcsinálni a teendőimet este, mint nappal. Persze ez sajnos csak hétvégente van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!