Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a kézírásomr...

Mi a véleményetek a kézírásomról? (kép csatolva)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kíváncsi lennék, mire következtettek belőle? Hány éves vagyok, fiú/lány, végzettség, jellem, személyiségvonások. Olvasható, csúnya/szép stb. Bármilyen grafológiai elemzést szívesen vennék.

Köszönöm!

2015. jún. 23. 20:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Nem találsz kihívást a munkában / tanulmányokban.

Elvált szülők gyermeke vagy, de legalábbis szerinted a szüleid viszonya rossza.

Párkapcsolatota kiegyensúlyozott, hűséges. Szüleivel a jó a kapcsolata.

2015. jún. 23. 21:07
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, sokan nagyon jól tippeltetek :)

Jöjjön hát a "megfejtés":

26 éves fiú vagyok, tavaly végeztem, mint orvos. A szüleim valóban utálják egymást és szinte rögtön elváltak a házasságuk után (ezt kíváncsi lennék, miből következtette ki a válaszoló?). Szerelmes valóban nem vagyok és nem is voltam soha. Művészetekhez és az íráshoz nincsen tehetségem, sosem foglalkoztam ilyenekkel. Valóban elfojtom az érzelmeimet, a világnak mást mutatok, mint ami valójában vagyok. Társaságkerülő, visszahúzódó, gyanakvó és nagyon bizalmatlan vagyok, ennek ellenére segítőkész. Sokan tisztelnek és felnéznek rám, de sokan nem kedvelnek a természetem miatt. Inkább töltöm az időmet könyvek között, számítógép előtt, mint emberekkel. Sportolok, jó kondiban tartom magam:)

Ja és 18 éves korom óta semmit nem változott az írásképem, mindig minden helyzetben kb ugyan úgy írok, mint ahogy a feltöltött képeken láthatjátok.

Még egyszer köszi!

2015. jún. 23. 22:28
 13/16 anonim ***** válasza:

1-2 dolgot úgy látom sikerült eltalálnom. Még egy pár ilyen, azután ide nekem azt a grafológusi bizonyítványt. :D

Köszi, számomra jópofa dolog volt.

2015. jún. 23. 22:46
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Meleg vagy!
2015. jún. 23. 22:49
 15/16 anonim ***** válasza:
11es válaszoló vagyok. Abból gondoltam a szüleid válását, ahogy a d betűt írtad.
2015. jún. 24. 19:48
 16/16 anonim válasza:

Szia!

Én fiúnak gondolnálak,aki nem igazán precíz ember,szereti a szépet viszont nem sokat tesz azért,hogy rend legyen körülötte.Eléggé szétszórt.Fontos neki a családja,főleg az anyukája.

2015. jún. 28. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!