Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a kézírásomr...

Mi a véleményetek a kézírásomról? (kép csatolva)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kíváncsi lennék, mire következtettek belőle? Hány éves vagyok, fiú/lány, végzettség, jellem, személyiségvonások. Olvasható, csúnya/szép stb. Bármilyen grafológiai elemzést szívesen vennék.

Köszönöm!

2015. jún. 23. 20:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mintha a két írás külön személytől származna. De egy biztos hogy látszik rajta az "erőltetettség" (főleg a 2.-on). Amúgy lányra tippelnék, de nem tudom, valahogy fiús írásnak tűnik.
2015. jún. 23. 20:42
 2/16 A kérdező kommentje:
Mindkettő ugyanattól a személytől =tőlem származik csak más más időben írtam
2015. jún. 23. 20:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Amit tudok javasolni, hogy regisztrálj majd be karrierbörzékre, mert ott általában vannak ingyenes grafológiai tanácsadások (HVG-n mindig vannak). Én is voltam, és többnyire bejöttek, amit az elemző mondott.

Mert nem hiszem, hogy olyan sok grafológus rejtőzködne ezen az oldalon...

2015. jún. 23. 20:51
 4/16 anonim ***** válasza:
Kb 20 és lány. Türelmetlen vagy. Egyébként szép így egybe, de nem igazán olvasható.
2015. jún. 23. 20:52
 5/16 anonim ***** válasza:
16-20 év körüli férfi,középiskolás vagy azt már befejező esetleg egyetemista,nyugodt,..ennyi.Ebből mi igaz?
2015. jún. 23. 20:56
 6/16 anonim ***** válasza:
Egyébként,szép de kissé nehezen olvasható.Előző voltam.
2015. jún. 23. 20:57
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Ez egy ilyen régies írásmód, szerintem az 50-es években írtak így. Emiatt úgy gondolom idős, konzervatív személyről van szó, olvasható az írás, műveltnek is tűnik, talán férfi, de egy férfi nem tenne fel ilyen kérdést, így eléggé elgondolkodtató. Szerintem ez nem a kérdező írása.
2015. jún. 23. 20:58
 8/16 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok. Azért tippelek lányra, mert ahogy az egyik válaszoló írta fiú tuti nem (így) tenné fel a kérdést.
2015. jún. 23. 21:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fiú vagy. Olyan 20-22 éves. Művészeti beállítottságú lehetsz. A végzettségedet nem tudom, talán egyetemista lehetsz jelenleg. Nyugodt természetű vagy alapvetően, de néha sokat tudsz idegeskedni dolgokon, valamint elfojtod az érzéseidet és sokszor gyötörnek azok téged. Végül megnyugszol, mert levezeted, mondjuk az írásban. Szerelmes nem hiszem, hogy épp vagy :D, de érzelmesnek gondollak, aki könnyen belehabarodik valakibe.

Nem vagyok grafológus, csak gondolom. És nekem tetszik, szép, még olvasható.

A végén kérnénk a megfejtést. :D

2015. jún. 23. 21:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Önszépítés, magadat sokra becsülöd.
2015. jún. 23. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!