Mikor lesz már végre könnyebb? Semmi kedvem élni
Keresztülmentem a poklon eddig, de úgy gondoltam, kitartok, aztán jobb lesz. Hát, nem.
A barátom (még mielőtt valaki azzal jönne, örüljek, hogy van párom, ez rég nem kapcsolat már)csinált egy hibát munkában, ami miatt valószínűleg elveszti az állását. Egy hónapot se dolgozott. (előtte 2 évig nyaggattam, hogy kezdjen magával valamit)
Nekem van egy félmunkaidős állásom, de át akartam menni teljesre, mert így alig keresek. Fel is vettek, meg is beszéltük, hogy júliustól kezdek. Ma reggel írt a főnöknő, hogy sajnálja, de van helyettem más, akit elsejétől felvegyen.
Ilyenkor mit tegyek, hogy ne utáljam az egész életet?
Kezdésnek
1. A barátodat dobd ki, és keress egy olyan férfit aki dolgozik, aki mellett biztos jövő vár.
2. Keress magadnak egy teljes 8 órási munkát. Majd menj oda dolgozni.
Ha ezeket megoldod, akkor már nem lesz pokol az életed. (bár ez még messze van a pokoltól)
Sok dolgot nem tudsz, így ezt az utolsó mondatot meg sem hallottam.
Párt még nehezebb találni, mint munkát, bár az is nehéz.
Ne haragudj, de szerintem a te eseted sem más mint nyafogás a részedről. Ha annyira pokol lenne, akkor változtatnál rajta.
Én is külföldön élek, és én is nyafogtam, hogy még mindig takarítok, még mindig part time melóm van. Egészen addig nyafogtam míg meg nem tettem az első lépést. Elkezdtem munkát keresni. Nekem az angolom is elég pocsék, mégis tudtam váltani, és ma 8 órában élek.
A volt férjem sem volt egy minta férj. Évekig csak nyafogtam, hogy milyen szar alak, de végül léptem. Én 2 hétig az utcán éltem, de akkor is léptem.
Olyan meg nincs, hogy 1 fizúra nem adnak albérletet. Ez csak a te fejedben van. Sokan társ, család nélkül egyedül élnek kint, és ők sem az utcán élnek.
Szóval ha könnyíteni akarsz magadon, akkor tegyél érte, és ne csak sírj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!