Ti nem szoktatok így érezni? Ti tudtok még bízni? Mit tegyek, hogy ne érjen több csalódás?
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy valahányszor kezd érzelmileg közel kerülni hozzám valaki és kezdek megbízni benne, a vége mindig az, hogy az illető két lábbal tapos belém, kihasznál, becsap, stb. Már komolyan néha olyan undorom van az ilyen emberektől, hogy az hihetetlen. Én hülye meg még segítettem őket, megosztottam velük amim volt, kiálltam értük, aztán ebbe belexarva jól hátbadöfnek, ha nekik ebből érdekük származik és ott rúgnak belém ahol csak tudnak, hogy ők előrébb jussanak... És mindig ez történik. Nem vagyok jó emberismerő, de nem is ugrok oda senkihez pacsizni, inkább visszahúzódó vagyok. Pár hétig, hónapig minden szuper és amikor már kezdem azt hinni, hogy végre talán találtam egy embert, akit a barátomnak nevezhetek, na akkor bumm! De azért előtte még játssza az agyát, hogy "de jó hogy megismertelek" meg "jaj te más vagy mint a többi, benned lehet bízni, rád lehet számítani", bla bla. Tényleg nagyon elegem van már ebből, aztán meg még engem szólnak meg, hogy hogy lehet így élni, hogy nem nyílok meg senkinek...2015. jún. 21. 00:40
1/8 anonim válasza:
Érdekes amit írsz, ugyanez volt velem is, most annyiban más a helyzet, hogy senkivel nem tartom a kapcsolatot, ez sem sokkal jobb(de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jobb, csak épp nem sokkal).
2/8 anonim válasza:
Igazából én is komoly bizalmi problémákkal küzdök, ennek ellenére rengeteg emberrel tartom a kapcsolatot napi szinten, sok barátom van. Csak megtartom azt a bizonyos lépésnyi távolságot. Ha valami bajuk van, hozzám nyugodtan jöhetnek, jönnek is, meghallgatom őket, segítek, ha tudok, de én nem megyek senkihez semmivel. Plusz mindig a legrosszabb lehetőségre készülök, ezzel elkerülve a kellemetlen meglepetéseket. Nekem bevált mindeddig, remélem ezután is.
3/8 opened paradise válasza:
Ha nem próbálkozol,akkor nem fogsz csalódni,de mást se nagyon. Ez ezzel jár sajnos :/
4/8 piriiiii válasza:
Épp most történt ez velem. Jó, talán nem fogalmaznék ilyen durván, ennek ellenére rohadtul dühítő!!!
Néha már arra gondolok, hogy a négy fal közt maradok örökre és hagyjanak engem békén a pcsába az emberek. :)
5/8 piriiiii válasza:
Ezazzzzzzzzz, a meg nem nyílás... Pontosan, tökéletesen leírtad a mostani helyzetemet.
6/8 anonim válasza:
Nem tudok sem bízni, sem hinni. Most már oda jutottam, hogy hiszem ha látom, addig csak szó, ami elszáll.
De nem is nagyon érdekel, megtanultam egyedül élni.
7/8 anonim válasza:
Nekem elég nagy problémákat okoz amúgy, hogy nem bírok megbízni senkiben...Még 13 évesen vesztettem el a legfontosabb személyt az életemben, és azóta van ez.Egy édesanya ugyebár az az ember, aki bármilyen is legyél, bármit is gondolj és csinálj, mégis szeret és elfogad, legalábbis normál esetben... Szóval nekem nehéz volt feldolgoznom, hogy elvesztettem ezt és hogy soha többet nem lesz ilyen ember az életemben, tehát valamit muszáj lesz minden esetben az "asztalra tennem", mert különben senki se tart ki mellettem. De sokáig nem tűnt fel, hogy ez mekkora probléma. Elég introvertált vagyok, de az utóbbi 2 évben eléggé ledöbbentem, mennyire durva, hogy nincs senkim. És akkor kezdtem el elhinni, hogy talán, akit én végképp nem akartam elfogadni igazi barátként, és mindig csak havernak tartottam, az tényleg a barátom. De azt hiszem sose fogok teljesen közel engedni senkit magamhoz. Pedig amúgy jól elbeszélgetek az emberekkel, és érdekelnek, de ha bizalom nincs, barátság sem, és semmi komolyabb. Amúgy nem tudok rá tuti receptet, szerintem nem feltétlen rossz mondjuk, ha picit távolságtartóbb vagy az átlagnál, mert ha óvatos vagy, kisebb az esélye, hogy megbántanak. Igazából lehet, hogy durva, de azt hiszem nekem évek kellenek, hogy bízzak valakiben, mert akkor már tényleg tudom, hogy ott volt jóban rosszban... De a lényeg, hogy mindig próbálkozz jobban megnyílni, és több bizalmat adni és ne add fel..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!