Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen rosszindulatú...

Miért ilyen rosszindulatú anyám párja? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Anyám párjáról van szó. Ő nem az én vér szerinti rokonom,mert apámmal már rég elváltak.

Szóval anyám párja,elég rosszindulatú ember.

Az ember háta mögött mindig kibeszéli az embert,de ha találkoznak,akkor már azt játssza el,hogy mennyire kedveli őt.

Ezt velem és több családtaggal/rokonnal is megcsinálja.

Nekem azt mondja,hogy mennyire szeret engem,aztán a hátam mögött azt mondja,hogy utál engem.

Részegen mindenféle k*rvának elmondja a női családtagokat,persze ordítva,hogy hallja az egész bérháztömb.

Nem lehet rá számítani. Amikor külföldről jöttünk haza,akkor úgy volt,hogy ő jön értünk,de kiderült,hogy megint részeg és alig tudott beszélni a telefonba,ezért taxival mentünk haza.

Volt már börtönben is párszor.

Anyám kocsiját többször is összetörte.

De ezzel az egésszel nem tudok mit csinálni,mert anyám mindig megbocsájt neki.

Ti mit tennétek

2015. jún. 20. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Beszelj anyukaddal es ezt neki is mondd el szerintem.

Esetleg rakerdezhetsz, hogy miert el vele egyutt, ha igy viselkedik a ferfi, bar erre nem hiszem, hogy valaszt kapnal. Csak ovatosan megfogalmazva persze.

2015. jún. 20. 09:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért ilyen, mert anyukád elnéz mindent neki, és megbocsájt.

De az is lehet, fél tőle, mert agresszív, és fél a következményektől.

Sok nő van így, hogy nem mer lelépni egy idegbeteg férfi mellől.

Régen hasonló helyzetben voltam én is, nem tudtam mit tenni, mondhattam bármit anyámnak.

2015. jún. 20. 11:01
 3/3 FüligJimmy88 ***** válasza:
Szerintem pszichopata az ipse. Akkor pedig ki kell várnod, amíg anyud kigyógyul belőle.
2015. jún. 20. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!