Miért gondolják az emberek, hogy ha van egy jo mobilod mar meno vagy?
Figyelt kérdés
Kaptam egy iphone 6 plust
Es az elso par nap meg ertheto volt a kivancsisag de utana is teljesen bezsongott mindenki 8.osok jottek hozzam dumalni 8.os csajok kattantak ram meg minden de pl a busz megalloban leultem telozni es folem allt 3 ember
2015. jún. 19. 22:41
1/3 anonim válasza:
Ha van penzed van tekintelyed.Az a baj hogy sok a rib#anc (a penzre buknak).Szoval ha van Iphoneod,van penzed.Ha nem lenne Iphoneod a 8-osok se mennenek oda hozzad.
2/3 anonim válasza:
Heh, mindig is utáltam az okos-telefonokat, meg a többit is, nem is hittem volna, hogy ilyen hasznos lehet: felkelti azok érdeklődését, akiket semmibe veszek, így könnyebb őket kiszűrni. Már csak valami lerázós dumát kell kiagyalni.
3/3 anonim válasza:
Francokat, hülye kamu kérdés. Mikor én csúcskategóriás mobilt kaptam senki nem zsongott körbe, csak haverokkal beszéltünk, hogy na ez már egy milyen jó telefon. (A célom az volt, hogy minden játék fusson rajta.)
Hiába mondtam csajoknak, hogy nézd cica itt már fut a GTA, nem érdekelte őket.
Ettől nem leszel menő. Nyilván egy társaságban a legújabb dolgokra helyezik a hangsúlyt. Egy tetoválásnál ugyan így "körberajongják" az embert. De nekem ez nem körberajongás, pusztán csak érdeklődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!