Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tiltott le?

Miért tiltott le?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam az egyik haverommal, akivel még egy hónapja kavartunk, de mára már nem mert hülyeségnek tartottam, na mindegy...tegnap amint mondtam találkoztam vele a csehóba és hát felbukkant az egyik közös ismerősünk, aki nekem már egy éve tetszik, és megjegyzéseket tettem, de csak így viccből, meg gondoltam miért ne úgy se járunk,és picit látszott hogy féltékeny, meg amikor elment semmi ölelés se volt, csak így pá, meg elkezdi ,,-Amúgy ott van xy" (mert a nevét nem akarom leírni) Mire haza értem ráírtam, beszéltünk 3 mondatot, másnapra pedig láttam, hogy letiltott, miért tette? Mondjuk van sejtésem..Szerintetek? Rossz indulatú kommentek nem érdekelnek!

2015. jún. 17. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Most tényleg magyarázni kell a nyilvánvalót?
2015. jún. 17. 18:38
 2/3 anonim ***** válasza:

*csak így pá,

Igy köszön manapság egy pasi?:DD Nem lesz belőle sose férfi, az tuti zicher:D

2015. jún. 17. 18:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát a 15 éves fiú az még nem épp pasi :DDD
2015. jún. 17. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!