Miért tiltott/törölt a facebook?
Egy elég bonyolult helyzetben vagyok. Múlthéten egyszer csak minden ok nélkül törölt/tiltott a facebook. Ezután készítettem egy másik e-mail címet, regisztráltam vele, minden hiteles adatot megadtam, rá egy napra ismét tiltott. Két nap szünet után egy harmadik accountot kreáltam, ez a user kb 5napot bírt, ma reggel ismét letiltotta a face a harmadik regisztrációmat. Mi lehet a probléma, nem tettem közzé semmit sem, a profilképemen én szerepelek. Szükségem lenne a közösségi oldalra, hogy a távol élő ismerőseimmel, kollégáimmal, családommal, illetve barátaimmal tudjam tartani a kapcsolatot. Tudna valaki ebben segíteni?
Írtam nekik, hogy miért tiltottak le, válaszul ezt kaptam:
"Hi Tamás,
We’ve determined that you are ineligible to use Facebook. To learn more about Facebook’s policies, please review the Facebook Statement of Rights and Responsibilities:
Unfortunately, for safety and security reasons, we cannot provide additional information as to why your account was disabled. We appreciate your understanding, as this decision is final."
Az engedélyük nélkül nem hozhatsz létre új fiókot, emiatt tiltanak le mindig. Kérj tőlük vagy pedig IP-címet kell változtatnod.
Látom amúgy már a facebookot is robotok irányítják... Ez a válasz amit "írtak" :D Nekem kissé automatikus üzenetnek tűnik, még csak azt sem írták le tulajdonképpen miért is tiltottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!