Lányok! Nektek bejön ha egy fiú ügyetlen?
Figyelt kérdés
Tehát szeretitek ha segíteni kell neki, ti ügyesebbek vagytok nála stb?
Mert engem ez kifejezetten irritál, ha egy fiú ilyen :/
Persze nem úgy értem, hogy egy-két dologban ügyetlen, mert ez természetes, én csak azt nem szeretem ha az illetőnek szinte semmi se megy egyedül, "anyuci pici fia" stb..
Nektek mi a véleményetek?
15/L
2015. jún. 16. 08:53
1/6 anonim válasza:
Egy férfi legyen határozott,szóval nem
2/6 anonim válasza:
Én mindent eltudok fogadni, szóval igen. Szintén 15/L
3/6 anonim válasza:
Én ugyan fiú vagyok, de szerintem ez egy lánynak sem tetszik. Sőt, fordítva is így van, engem is irritálnak az életképtelen lányok, de még a fiúk is. Pl. suliban egy csaj adni akart egy ezrest, hogy keressek egy idegent akinek kiadják a cigit, és kérjem meg hogy vegyen neki, mert ő bár annyira nagylány, hogy 16 évesen már cigizik, ahhoz még gyáva, hogy leszólítson valakit az utcán... Vagy suli fogorvosnál, elkértem a WC kulcsot mikor engem vizsgáltak, mert le van zárva, hogy az utcáról ne jöjjenek be használni... hugyoztam, aztán mikor jövök ki, a WC ajtó előtt ott áll 2 fiú osztálytársam (17 (!!!!) évesek) hogy nekik is kell... mondom oké, használjátok, csak vigyétek utána vissza a kulcsot a nőnek, mert én már megyek haza. Akkor inkább nem hugyoztak XD csak ne kelljen visszavinni a kulcsot, mert félnek bekopogni visszaadni. Ott vesztettem el a hitem az emberiségben.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#3: Az ilyen emberektől én is kész vagyok. Én tegnap bezártam az órát a szekrénybe a fürdőben, ami a szekrényt nyitja.. xD Odamentem a nőhöz, kinyittatták, és ennyi volt. 16 éves ismerősöm meg odasúgja a fülembe, hogy de ügyes vagyok, ő ezt nem merte volna megtenni.. O.o
De azért ne veszítsd el a reményt az emberiségben! :D
2015. jún. 16. 09:43
5/6 anonim válasza:
Én sem bírom egyik nemnél sem, sőt, kifejezetten irritál, taszít (mert én meg pont az ellentéte vagyok, lehet azért). Kisebb koromban (6-7 éves) én is ilyen voltam, csak aztán rohadtul megjártam miatta, és megfogadtam, hogy megemberelem magam.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és gratulálok!
2015. jún. 16. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!