Miért nyomják a közepén a fogkrémes tubust a nők?
Ennek akkor volt jelentősége, amikor még fémből voltak a fogkrémes tubusok, és alkalomadtán a maradék kinyeréséhez percekig kellett gondosan föltekerni, ha előtte nem a végén nyomta az ember.
Ma már műanyag tubusok vannak, amikből így is, úgy is egy mozdulattal ki lehet nyomni a maradék fogkrémet, tehát felesleges a végén nyomáson rugózni.
A nőkről nem tudok nyilatkozni, de én (38/F) spec. azért nyomom a közepén, mert - a sok évtizedekkel korábbi szinten megrekedt gondolkodóval ellentétben - felismertem a technológiának ezt a változását, és alkalmazkodtam hozzá.
1#es ez ez nagy XD XD ,Hiába zárom el, ezek mindíg megtalálják. Mikor már alig van benne, nem jön ki belőle mert a legvégén van,előre kell varázsolni. Ezzel az időmet/energiámat pazarolják és az agyamat felb**ák. 8# neked külön van!? Te nyomd csak ahol akarod :) ,,szerintem inkább a pasik
csinálják ezt'' Mi a buditetőt nem hajtjuk vissza :)
Vegyél minden nőnek kinyomót oszt meg van oldva:
Nő vagyok, középen nyomom és még a kupakot sem rakom vissza rá.
Most rám küldöd a kommandósokat? :D
Tulajdonképpen nem esik nehezemre, de elfelejtem. És nem csak én használom egyedül, mindig vissza van rakva, csak nem általam.
De őszintén, ez legyen a legnagyobb gondod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!