Miért nyomják a közepén a fogkrémes tubust a nők?
Mondjuk én manapság csak olyan fogkrémes tubussal találkoztam, aminek gumiszerű műanyag a tubusa, így teljesen mindegy, hol nyomod, mivel nem marad benyomott állapotban, max. amikor már alig van benne valami.
Amúgy meg férfit is láttam középen nyomni a pirosaranyat és nőt is a végén nyomni... De nagyjából mindegy is, mert attól, hogy valaki középen nyomja, még ki lehet tolni a végén lévőt is később.
De ha tényleg zavar a dolog, akkor otthon zárd el a pirosaranyat egy biztos helyre! Forduljon mindenki hozzád nyomásért! Vagy pedig használjatok üvegeset! Van mustárból és pirosaranyból is üveges. Mustárból az a nagy műanyagtubus is van.
1. Nem értem miért kell megint álltalánosítani.
2. Nincs semmi jelentősége.
3. Nő vagyok és világ életembe a cégén nyomtam.
4. Miért nem mindegy?
5. Ha otthon ez van, miért nem tudod ezt megmondani az adott nőnek?
6. Te sosem nyomtad "véletlenül", vagy reflexből a közepén?
szerintem inkább a pasik csinálják ezt :) :)
nem érdemel ez az ügy ennyi szót - egyszerűen fogod, és a mosdókagyló szélén végigpréseled a fogkrémet egy másodperc alatt, ezzel az elejébe préselve a masszát... a tubus hátulja meg lapos, szép lesz, pont olyan, amilyennek egy filozófikus-rendmániás látni akarja. :P
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!