Fiatalság bolondság, ugye?
Figyelt kérdés
Ezt szokták mondani. Valami olyat csináltam ami miatt csak most értem haza, nem kell rosszra gondolni, semmi komolyabb, csak valahogy rosszul érzem magam miatta. Mondanátok nekem valami biztatót, illetve ha nem olyan nagy gond leírnátok nekem tinédzser korotok legcikisebb, leghúzósabb helyzetét?2015. jún. 13. 23:56
1/5 anonim válasza:
A bolond archetipikus alakja egyidejűleg bölcs is. Ez talán elég biztató, de persze legalább annyira felelősségteljes is.
Az téged ne vigasztaljon, hogy mondjuk én mekkora ökörségeket követtem el tiniként (megjegyzem, semmit, és talán pont ez volt a legnagyobb ökörség, hogy semmit).
2/5 anonim válasza:
Kell hülyeségeket csinálni, hogy később legyen mire visszaemlékezni. Majd pár év múlva ki tudod neveteni magad szóval hajrá.
3/5 anonim válasza:
23:56-kor érsz haza. :D Elég rövid pórázon foghatnak a szüleid, mondjuk ez attól is függ hány éves vagy.
4/5 anonim válasza:
"Fiatalság bolondság"
Ez azoknak a mentsvára kik nem tudják a felelősséget vállalni a tetteikért, és beismerni, hogy igen bizony egyes esetekben idióták voltak!
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy idióta vagyok, de hát na. :D És igen ekkor értem haza, tudom, nem kellett volna és elég gáz de többet nem szeretnék ilyet csinálni. Nem nekem való...
2015. jún. 14. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!