Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megalázva érzem magam, hogyan...

Megalázva érzem magam, hogyan jöjjek rendbe?

Figyelt kérdés

A lényeg a lényeg, hogy már régen is elég sokszor megjártam a fiúkkal(a párom átszeretett egy nálunk 4 évvel fiatalabb lányba), a többi fiú kikosarazott, nekem öntötték ki a női gondjaikat, holott én oda-meg vissza voltam értük.

Na mindegy, a lényeg, hogy megismertem egy srácot, 2 hónapig minden szabadidejét velem töltötte, udvarolt, bókolt, ugrott minden kérésemre, közölte, hogy hozzám hasonló lányt még nem látott. Majd egyik napról a másikra nem keresett, csak az én közeledésemre volt vevő, de magától már sose keresett, majd lassan 3 hete eltűnt. Nem is keres, semmi, és mint kiderült, a legjobb közös haverunk szerint csak barátként kezel a srác, nem tetszem neki.(Hozzá teszem, hogy szívecskés ágybareggelit akart nekem hozni, minden nap közölte, ha látott, hogy szexi és gyönyörű vagyok-csak együtt aludtunk, más nem történt).

Azóta meg semmi, eltűnt. Nem keres, más lányoknak bókol, udvarol.

Gondolom, volt valami, ami miatt rájött, mégse olyan jó a személyiségem. Pedig mindig kedves meg érdeklődő voltam.

Olyan, mint amilyennek megismert.

AZóta romokban az önbizalmam, sírnom kell, nehezen eszek, úgy érzem, csak létezem, és nem érek semmit. Nem ő az első fiú, aki ezt eljátszotta velem. Inkább veszekednénk, vagy hisztiznének, nem pedig így.. sokaktól kaptam, fiúk-lányok egyaránt azt mondják, túl jó ember vagyok. EZ szép és jó, de ennek nem előnynek kellene lennie? KÜlsőre is szépnek mondanak. Akkor meg?

ANnyira megalázva érzem a nőiességem, a személyiségem...itthon mindig mondják, hogy nagyon ritka kincs vagyok, pótolhatatlan, de én nem ezt érzem mostmár. Annyi ember játszotta el ezt velem, nők is.

Egyszerűen csak aludni van kedvem, mert félek felkelni.

Ne haragudjatok, csak kijött, mert ez nagyon régóta nyomaszt.

2015. jún. 13. 11:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Az életkorom: lassan 20 éves leszek.
2015. jún. 13. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon őszintének kellene magadhoz lenni most. Ez a "túl jó vagy" kitétel néha olyat is takar, hogy nem vagy életre való, modern, feszélyezve érzik magukat veled. Nem tudom, milyen vagy de néha, akit sokkal különbnek érzünk magunktól, azzal nem szívesen barátkozunk, mert "nem olyan, mint mi".Pláne szerelmesnek nem szeret egy fiú olyan lányt, aki különb, eszesebb, becsületesebb nála. Engem a frász tört ki gimiben egy fiúért, néha észre vettem, hogy én is bejövök neki, de én nem nyitottam, ő sem. Majd évek múlva derült ki, hogy olyan eszesnek, értelmesnek tartott, és nem is látta rajtam, hogy érdeklődnék iránta, hogy nem is mert kezdeményezni. Majd padlót fogtam. Ha tudta volna, hogy a fene evett érte, de nem adtam le jeleket. Ezzel nincs probléma, hogy nem a nőt látják benned, valóban "csak" a jó barátot, nem küldesz szexis jeleket feléjük?? Ha a szüleid értéknek mondanak, nem nyomják el ezzel a nőiességedet?
2015. jún. 13. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyen az élet és az emberek, most már megtapasztaltad, igaz nem találtál még igazán megbecsült, szerető társat. Az emberek manapság ilyenek, kihasználók, nem törődőek, tárgyként kezelnek stb. Nekem pl nem volt még társam, pedig engem is jóra valónak tartanak és intelligensnek stb. Az emberi természet sajnos elég kiábrándító és amit leírtál, nem könnyű általánosságban harmonikus, normális kapcsolatot létesíteni.

Én már megtanultam, boldogságot embertől ne várjak.

2015. jún. 13. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!