Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan jöjjek rá, hogy milyen...

Hogyan jöjjek rá, hogy milyen ember vagyok?

Figyelt kérdés
Úgy érzem eléggé elvesztettem a személyiségemet az évek során. Vannak dolgok amikben szeretnék változni, javulni. Vannak amiket nem szeretek magamban. De honnan tudjam, hogy mi az ami nélkül nem én leszek már? Most tudnék írni magamnak egy listát, hogy milyen szeretnék lenni, de akkor nem biztos hogy az igazán az én személyiségem lenne, csak egy elképzelés, és hazudnék magamnak?
2015. jún. 7. 23:25
 1/1 anonim ***** válasza:
"Hogy milyen szeretnèk lenni". Ezt te ìrtad magadròl, tehàt az a lista a te szemèlyisègedre van formàlva. Akkor nem lennèl önmagad, ha màsok elvàràsainak pròbàlnàl megfelelni.ha megvan a 'lista', vàlszd ki a legkönnyebben megoldhatò dolgot, ès hajrà! Ès ìgy tovàbb. Önbizalmad iis lesz, ha làtod hogy sikeres vagy, ès közben tudsz vàltoztatni is, ha èpp nem jò neked az az ùt amelyiken elindultàl.
2015. jún. 7. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!