Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent ha valakire azt...

Mit jelent ha valakire azt mondják hogy "Darkos"?

Figyelt kérdés

Biztos én vagyok lemaradva hogy nem ismerem a kifejezést,csak délután sétálgattam a környéken,fülhallgatóval zenét hallgattam fél füllel,erre a semmiből 2 gyerek belém kötött hogy "nézd már a darkos csajt" meg fú hogy néz már ki..mondom oké,engem igazából nem izgat,leállhattam volna vele vitatkozni a neonpink rucijáról fiú létére,de tudom hogy csak felidegesítenének.

Aztán így elgondolkodtam hogy ezt a szót hogy darkos nem is hallottam még,ezért kérdezném:D

2015. jún. 12. 01:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában fekete haj sötét erősebb szemfestés, néhány vas az arcban- fülön, bakancs ,sötét ruházat ezüstös ékszerek stb. Metálos emós vámpíros kinézet :D Ezekre rámondják a dárkost :)
2015. jún. 12. 02:10
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Az ilyen szivárvány bármelyik színét hajukon viselő, kapucnis, mindig sötét ruhában járó, térdig érő csizmás, piercinges animebuzerátorokat, akik mindig azt hirdetik magukról, hogy magasról szarnak más véleményére, ők akkor is egyediek (és mindig, helyzettől függetlenül olyan az arckifejezésük, mint akinek beleszart valaki a reggeli müzlijébe) tudom elképzelni így hirtelen a szó hallatán. Remélem segítettem!
2015. jún. 12. 02:15
 3/6 anonim ***** válasza:
2015. jún. 12. 02:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem csak a goth lehet darkos. A másodiknak egyáltalán nincs igaza és a hozzáállása is elég szomorú.

Darkos lehet a mezei rocker is, aki sötétebb ruhákat hord, nem feltétlen feketét. Szimatszatyrot, illetve bakancsot viselőket is le darkosoznak.

2015. jún. 12. 08:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Goth, metal, rocker és hasonló kinézetűekre mondják hogy darkos.
2015. jún. 12. 08:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Így már képben vagyok,köszi :D
2015. jún. 12. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!