Nagyon zavaró, ha beszéd közben végig a másik szemébe nézek?
Figyelt kérdés
Magabiztosságról árulkodik, vagy inkább idegesítő?
(A beszélgetőpartner általában hamar elkapja a tekintetét)
2015. jún. 9. 14:58
1/11 anonim válasza:
Engem egy idő után zavarni szokott.
2/11 anonim válasza:
Elvileg ez a természetes, csak nem mindenki bírja a hosszú távú szemkontaktust. Végül is jobb, mintha a mellét néznéd. Mostanában rászoktam, hogy nem veszek fel boxert a nadrág alá, mert melegem van benne és azt veszem észre, hogy odapillantgatnak néha... xD Egyik ismerősöm meg az haját nézi mindig annak, akivel éppen beszélget. Na, az tényleg zavaró.
3/11 anonim válasza:
Nézd a mellét én is azt szoktam :D
4/11 anonim válasza:
Ha folyamatosan fixírozva a beszélgetőpartner szemét nézed, az inkább magatartászavarról árulkodik, nem magabiztosságról.
5/11 A kérdező kommentje:
Ha látom, hogy zavarja, máshova nézek
2015. jún. 9. 15:18
6/11 anonim válasza:
én mindig a szeme alá nézek az embernek mert nem bírom a szemkontaktust.
7/11 anonim válasza:
Engem nagyon zavar.
Nekem nem az jön le ebből, hogy milyen magabiztos, inkább tök fura és zavaró, idegesítő egy idő után.
8/11 anonim válasza:
Nem. Számomra ez a természetes. Sunyi embernek tartom azt aki nem képes a másik ember szemébe nézni beszélgetés közben.
10/11 anonim válasza:
Nem baj az hogyha a szemébe nézel legalább lássa ő is meg te is hogy összintén mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!