Hogyan tudnék jobban a tanulásra összpontosítani?
Másodéves orvostanhallgató vagyok, de már most úgy érzem, hogy ez egy reménytelen vizsgaidőszak. Még nincs meg egy vizsgám se, összesen három lesz: neurobiológia, élettan és biokémia. Egyszerűen úgy érzem, hogy nem haladok előre, és emiatt nagyon feszült vagyok. Nektek hogyan sikerült egy-egy nehezebb vizsga előtt a felkészülés során normális napi rendet kialakítani? Hogyan motiváljátok magatokat?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az orvosi nehéz, én mást tanultam, és próbáltam lazítani is közben, hogy tudjak koncentrálni zenét hallgattam, felvettem a tömény szövegeket hanganyagra, és úgy tanultam, hogy sokszor visszahallgattam.
Anyukám mindkét testvére orvos egyébként, de anyu mesélte, hogy mindkettőjüknek volt egy pont az egyetemen, amikor megtorpantak és majdnem feladták, de végül kiváló eredménnyel fejezték be.
Kitartást!
Köszönöm szépen a válaszod!
Remélem, hogy valahogy sikerül magam összeszedni, mert ez így nagyon nem jó. Minden pillanatban el tudnám magam sírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!