Hogyan vegyem rá magam a tanulásra?
Bár én nem egyetemen vizsgázom, hanem mérlegképesen, engem is rugdoshatnátok...
most érzem azt, hogy a hátam közepére kívánom... 83 óta folyamatosan tanulok, és bár imádom, tényleg, most nincs hozzá kedvem.
Gondolj arra amit apukád mondott mikor kicsi voltál:
"Kisfiam tanulj különben úgy fogsz koldulni mint az a bácsika akit ma láttunk az aluljáróban."
Hát, az a baj, hogy mindemellett nem vagyok ideges, szerintem én vagyok a legnyugodtabb ember a világon. De most úgy érzem, hogy a leglustább is... :D
Ülök itt az íróasztalomnál, előttem a könyv, csak oda kéne nézni, de nem megy...
tudom mit érzel kedves kérdező. bár én csak itthon tanultam az angolt,engem is elhagyott a lélek.
az ösztönzés,a dicséret egy szeretett kedvelt személytől hiányzik. vagy sztem képzeld magad elé a célod az hátha segít.. :)
engem mikor dicsértek vagy találtam egy példaképet, az ösztönzött a tanulásra.
Figyelj! Most ha azt mondogatod magadnak, hogy 'meg fogom tanulni', 'meg AKAROM tanulni', akkor tuti, hogy menni fog! Csak egyszer kell, hogy sikerélmény es legyen, onnantól már menni fog magától!
Vagy az nem segítene, ha most rátok parancsolnék, hogy Semmirekellők! tanulni!
Egyébként sok sikert nektek a vizsgáitokhoz!
Ui.: Tudjátok, a rest kétszer fárad! Most tanuld meg, de jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!