Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melegnek számít?

Melegnek számít?

Figyelt kérdés

én lány vagyok.

van egy barátnőm.(szegény nagyon ronda) és életében sem jött be neki egy srác sem.amikor megérkezem a suliba,akkor úgy köszönt,hogy gyengéden végigsimít a vállamon.(blah)már volt arra is példa,hogy letaperolt,persze ellöktem a kezét.megmondtam a másik legjobb (tuti nem meleg) barátnőmnek,hogy mit gondolok a csajról,és (nem mondtam neki) megkérdezte,hogy meleg e.tagadta,de nem úgy mondta,mint pl azt,hogy szereted e az állatokat?-igen.

olyan fura hangnembe.

ma alaposan összevesztünk,de nem bánom,sose kedveltem nagyon...de 50%-ig biztos vagyok,hogy meleg.szerintetek?

2015. máj. 28. 20:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, erre már megkaptad a választ. Közöld vele, hogy ezt ne csinálja. Ha ez nem hat, akkor vedd el a kezét és szólj rá keményebben. Pont. Probléma megoldva.
2015. máj. 30. 21:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nem szólnék semmit, van egy ilyen barátnőm, 100%-ig hetero, de sűrűn csinál ilyen tapizásokat.

De azért egy kicsit meg tudom érteni, ha 12 évesen ennyi alapján azt hiszed szerencsétlenre, hogy meleg.

Mellesleg, ha az is lenne, az miért baj?

2015. máj. 30. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!