Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melegnek számít?

Melegnek számít?

Figyelt kérdés

én lány vagyok.

van egy barátnőm.(szegény nagyon ronda) és életében sem jött be neki egy srác sem.amikor megérkezem a suliba,akkor úgy köszönt,hogy gyengéden végigsimít a vállamon.(blah)már volt arra is példa,hogy letaperolt,persze ellöktem a kezét.megmondtam a másik legjobb (tuti nem meleg) barátnőmnek,hogy mit gondolok a csajról,és (nem mondtam neki) megkérdezte,hogy meleg e.tagadta,de nem úgy mondta,mint pl azt,hogy szereted e az állatokat?-igen.

olyan fura hangnembe.

ma alaposan összevesztünk,de nem bánom,sose kedveltem nagyon...de 50%-ig biztos vagyok,hogy meleg.szerintetek?

2015. máj. 28. 20:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Te vagy a ronda.
2015. máj. 28. 20:14
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

Nőknél ezt úgy mondják, hogy leszbikus.

Tökmindegy, hogy az-e vagy sem, a lényeg az, hogy ne tapizzon téged, ennyit közölj vele.

Ha esetleg leszbikus, amiatt nem elítélendő.

2015. máj. 28. 20:31
 3/12 anonim ***** válasza:
58%

Miért, te hogy válaszolnál, ha valaki megkérdezné, hogy meleg vagy-e?:D Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb kérdése? Kétlem.

Tehát ezek alapján mondanád azt rá, hogy meleg:

-ronda

-még nem tetszett neki senki sem (vagy nem mondta) (hány évesek vagytok egyáltalán?? 12-13 gondolom max.)

-vállsimivel köszönt (talán mert bír téged, mint barátot?)

Persze lehet, hogy meleg, de ennyi alapján nem vonható le az általad feltételezett következtetés.

2015. máj. 28. 20:33
 4/12 anonim ***** válasza:
33%
Uhh elég primitív kérdés már ne is haragudj. Kibeszélni mást a háta mögött meg nagyon rossz dolog. Szégyellem magam helyetted is ://
2015. máj. 28. 21:58
 5/12 A kérdező kommentje:
nem értitek.a legdurvább dolgokat nem is írtam.és lehet,hogy személyes kérdés,de nem írtam semmi nevet,van címet.így ezért nem tudjátok hogy kiről van szó.szóval nem mondható személyeskedésnek...
2015. máj. 29. 18:02
 6/12 A kérdező kommentje:
ja,és 1 válaszoló,ha ismernéd/látnád....majd akkor mongy bármit is
2015. máj. 29. 18:03
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
Egyébként még az jutott eszembe hogy miért érdekel ennyire hogy a lányokat szereti e vagy sem? Ezt nem is értem. Egyébként meg buta is vagy a megfogalmazásod és írásstílusod alapján
2015. máj. 29. 18:45
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Elég ha téged látlak.
2015. máj. 29. 19:26
 9/12 anonim ***** válasza:
39%

Tényleg buta vagy, kérdező.

Az általad nem kedvelt tulajdonságait és a (szerinted) előnytelen külsejét miért társítod ahhoz, hogy esetleg meleg? Ezeknek semmi közük egymáshoz.

Buta és előítéletes vagy.

2015. máj. 29. 19:37
 10/12 A kérdező kommentje:

nem nem vagyok.de ha egy kicsit is belegondolnátok...

amikor megérkezem a suliba,az nem baráti simi,váltól a fenekemig.a FENEKEMIG!

És már a seggem is tapizta.Gondolkodjatok már!Milyen lenne,ha titeket taperolna valaki,aki úgyan úgy /fiú/lány/férfi/nő mint ti.

2015. máj. 30. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!