Melegnek számít?
én lány vagyok.
van egy barátnőm.(szegény nagyon ronda) és életében sem jött be neki egy srác sem.amikor megérkezem a suliba,akkor úgy köszönt,hogy gyengéden végigsimít a vállamon.(blah)már volt arra is példa,hogy letaperolt,persze ellöktem a kezét.megmondtam a másik legjobb (tuti nem meleg) barátnőmnek,hogy mit gondolok a csajról,és (nem mondtam neki) megkérdezte,hogy meleg e.tagadta,de nem úgy mondta,mint pl azt,hogy szereted e az állatokat?-igen.
olyan fura hangnembe.
ma alaposan összevesztünk,de nem bánom,sose kedveltem nagyon...de 50%-ig biztos vagyok,hogy meleg.szerintetek?
Nőknél ezt úgy mondják, hogy leszbikus.
Tökmindegy, hogy az-e vagy sem, a lényeg az, hogy ne tapizzon téged, ennyit közölj vele.
Ha esetleg leszbikus, amiatt nem elítélendő.
Miért, te hogy válaszolnál, ha valaki megkérdezné, hogy meleg vagy-e?:D Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb kérdése? Kétlem.
Tehát ezek alapján mondanád azt rá, hogy meleg:
-ronda
-még nem tetszett neki senki sem (vagy nem mondta) (hány évesek vagytok egyáltalán?? 12-13 gondolom max.)
-vállsimivel köszönt (talán mert bír téged, mint barátot?)
Persze lehet, hogy meleg, de ennyi alapján nem vonható le az általad feltételezett következtetés.
Tényleg buta vagy, kérdező.
Az általad nem kedvelt tulajdonságait és a (szerinted) előnytelen külsejét miért társítod ahhoz, hogy esetleg meleg? Ezeknek semmi közük egymáshoz.
Buta és előítéletes vagy.
nem nem vagyok.de ha egy kicsit is belegondolnátok...
amikor megérkezem a suliba,az nem baráti simi,váltól a fenekemig.a FENEKEMIG!
És már a seggem is tapizta.Gondolkodjatok már!Milyen lenne,ha titeket taperolna valaki,aki úgyan úgy /fiú/lány/férfi/nő mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!