Létezik idegesség levezető terápia?
Pedig ez tényleg hiszti. Ez ugyanaz a kategória, mint amikor a kisgyerekek a földhöz vágják magukat a boltban, mert a szülő annyit mondott nekik, hogy "nem kapod meg ezt meg azt".
Tudom, mert néha én is csinálok ilyeneket, ha nagyon elönti valamiért a sz_r az agyamat. Bár én nem vágok földhöz drága, értékes dolgokat, annyi lélekjelenlétem azért van.
De teljes erőből ököllel vágtam már bele a bejárati ajtóba (csak annyit értem el vele, hogy hetekig k_rvára fájt a kezem), a kisseptűt is hozzávágtam már a földhöz, vertem ököllel a párnám, műanyag poharat is vágtam már falhoz.
Mondjuk én tudom nagyon jól ezeknek az okát és viszonylag ritkán fordul elő ilyesmi, de akkor is van annyi lélekjelenlétem meg józan eszem, hogy egy fél pillanat alatt átgondoljam, miben is teszek kárt. Az ajtóbeöklözés után főleg! Ez volt olyan fél éve.
Azóta kontrollálom magam és igyekszem nem hisztizni piszlicsáré dolgokon. Agyban eldöntöttem, hogy "ezt én nem akarom csinálni" és azóta nem is fordult ilyen elő. Ja, de, utána nem sokkal vágtam földhöz egy műanyag poharat. De azóta a bosszantó kis sz_r dolgokat elintézem egy hangosabb mordulással és kész.
Ha bebeszéled magadnak, hogy te ezt nem akarod, akkor az agyad egy idő után felfogja.
* Az ajtóba öklözés után főleg!
* utána nem sokkal vágtam falhoz egy műanyag poharat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!