Mi a véleményetek erről? ( Benedict Cumberbatch politikusnak képzeli magát)
Az én véleményem, hogy neki is megvolt az esélye, hogy politikus legyen, de ha ő nem ezt választotta akkor ne csináljon ilyeneket. Már azt is gyűlölöm, ha hírességek egy bizonyos párt, politikus MELLETT kampányolnak, de ELLENE már tényleg nem normális! Ekkora rajongótáborral a háta mögött ez nem becsületes... Most akik vakon rajonganak érte, esetleg gyerekek is, akiknek halvány fogalmuk sincsen a politikai dolgokhoz azt fogják hinni, hogy ők is ezen a véleményen vannak és esetleg e szerint cselekszenek. Egyébként abban amit mond én is egyetértek, de ha mindenképpen tenni akar valamit, akkor szavazzon ellene és ennyi. Szerintem amit csinál az nem tisztességes.
Nektek mi a véleményetek? :)
Tudom, hogy úgysem fogod megérteni vagy ''helyesnek'' találni amit én mondok, mert mindenkit lenézel,aki más véleményen van mint Te. De azért megpróbálom leírni mire gondolok. Jelzem,hogy első sorban nem Benedictet védem, inkább azt szeretném, ha felfognád, hogy nem mindenki hülye, aki kedveli őt vagy azt amit csinál. Hidd már el,hogy nem olyan egyszerű manipulálni az embereket. Sőt, nekem az a tapasztalatom, hogy szerencsére akik egyáltalán Bennel foglalkoznak, azok többsége az értelmesebb réteghez tartozik. Alapvetően mindkét nézettel egyetértek különben. Értem azt a véleményt is amit Te hangoztatsz. Ennek az egésznek tényleg van egy furcsa, talán manipulatív jellege is, de ha belegondolsz ennek még mindig több jó mint rossz következménye lehet, mintha az emberek hallgatnának. Túlzás a véleménye miatt bárkit egyenesen Ördögnek kikiáltani.
Ahogy én tudom, itt tulajdonképpen az a lényeg, hogy a hírességek azok helyett szólnak, akikkel finoman szólva igazságtalanul bántak. Nem tudom, hogy egyáltalán érted-e miről beszélnek a kis filmekben... Ott szó sincs saját vélemény nyilvánításról! Az alapötlet pedig igenis hasznos és eljuthat értelmes emberekhez az üzenet!
"Szerintem amit csinál az nem tisztességes"
szerintem ez azért a rossszat mondok rá kategória
igen ezt tényleg mondtam, mert így gondolom... De nem gondolom, hogy gonosz lenne, vagy valami, nem mondtam, hogy "ő az ördög", ahogyan ez itt ki lett találva. Ellenben azt mondtam, hogy alapvetően szeretem, jó színésznek tartom, sőt még politikailag is hellyel-közzel egyet értek vele. Mindezek ellenére ezt az egy dolgot most nem tartom tisztességesnek, ezért írtam ki a kérdést is, hogy mi NEKTEK a véleményetek... Azt mondtam, hogy elfogadom a véleményeteket, de azt nem, hogy egyet is értek velük.
Ok? :D
Ha valaki sztár lesz, nem szűnik meg a véleménynyilvánítás szabadsága. A sztárságtól ugyanúgy ember marad, véleménnyel. Ha pedig úgy érzi, hogy ezzel tesz jót, miért ne tenné?
Ha mondjuk lenne egy országban 2 párt, amelyik közül az egyik valami olyan intézkedést akarna hozni, ami miatt a kórházak szintje romlana és emberek halnának meg, a másik pedig ezt megakadályozná, mit tennél? Ha sztár lennél és egy videóval nyernél elég szavazót, hogy emberi életeket ments, mit tennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!