Miért vagyok mindig elégedetlen?
Figyelt kérdés
Már többször megfigyeltem magamon, hogy hiába sikerül valami jól, folyamatosan azon jár az agyam utána, hogy miért nem tudtam még jobbra megcsinálni. Például 92%-os lett az előrehozott érettségim, aminek mindenki örült én viszont tisztára letört vagyok miatta. A kérdésem az lenne, hogy mit tudnék ez ellen tenni?2015. máj. 24. 22:22
1/1 anonim válasza:
Egyszerűen csak maximalista vagy. :) Gondolj bele hogy ennél sikerült másnak 100x rosszabbul is. Neked 92% lett, megközelíti a hibátlant, nagyon is jó eredmény! Ne légy kapzsi, örülj annak hogy ilyen jó eszed van! Mindig nyugtasd magad azzal hogy "x-nek ennyivel lett rosszabb, y-nak meg csak ennyi kellett volna. Nekem szerencsére meglett." Érted, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!