Ti aranyosnak tartjátok az idős embereket?
Szerintem nagyon cukik. Persze nem mindegyik, vannak köztük bunkók is meg minden, de a legtöbbjük olyan édes. Pl azért, mert a legtöbb idős néni meg bácsi simán leáll beszélgetni minden jött-ment emberrel :D Jó mondjuk ez lehet, amiatt van, hogy magányosak, vagy valami, de akkor is olyan jó látni, mikor utazok mondjuk a villamoson, felszáll egy öreg néni és elkezd mindenkivel ott cseverészni xd Meg hogy a nagyon idős emberek már kezdenek kicsit elbutulni és olyan kis naiv beszólásaik vannak néha, mint a kisgyerekeknek...Az ilyen néniket meg bácsikat legszívesebben jól megölelgetném <3
Érdekel, hogy csak én vagyok-e így ezzel?
Nézőpont kérdése:
- ha látom, hogy mennyire gátlástalanul pankrációznak a tömegközlekedési eszközökön, akkor nem bírom őket;
- ha magányosak, és igényelnék, hogy valakivel beszélgethessenek (pl.: velem, ha az utcán megyek), akkor igen, tudnak aranyosak, jó fejek lenni;
- amikor már közeleg a vég, a halál, akkor megrendítőek tudnak lenni;
Viszont vannak, akikből csak a gonoszság sül ki magányuk, elrontott életük, stb. miatt, ez szánalmas dolog tud lenni, ezt a csoportot inkább kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!