Miért ilyen előítéletes a barátnőm?
Tipikus magyar, beleugat mások dolgába, amihez az ég világon köze nincs.
Engem nagyon irritálnak az ilyen emberek, igaz 20/f vagyok, de múltkor szomszédom megkért, hogy kisfiát (6 éves) vigyem le a játszótérre, ha ráérek, mert felújítanak és a szerelőkkel egyedül van, a kisfia csak útban van. Nagyon jóban vagyunk, természetesen segítettem, csak óráról volt szó. A játszótéren odajött egy anyuka és engem szólt meg, hogy milyen felelőtlen vagyok, hogy ilyen fiatalon gyereket vállalok. Hát köpni nyelni nem tudtam, megmondtam neki, hogy a szomszédom gyereke és csak vigyázok rá, amúgy meg törődjön a saját dolgával. Utána meg hallottam, hogy kibeszéltek egy másik anyát, aki császárral szült, hogy milyen anya az ilyen, aki nem éli át a fájdalmat.
Húh, nagyon eltértem a témától, de a lényeg, az ilyen emberrel nem tudsz beszélni, ha elmondod róla a véleményed csak felháborodik, de felfogni nem képes, hogy mindenki törődjön a maga dolgával
Ha a barátnőd, akkor úgy kell elviselni, ahogy van. Szerintem nincs értelme vele összeveszni az ilyesmin.
Ez olyan, mint a politika, egyik nagyon jó barátom Jobbikos, én meg nem foglalkozom a politikával és külföldre fogok költözni, ahogy meglesz a diplomám. Gondolhatod, hogy mit gondol erről, hogy valaki elhagyja a hazáját, de nem beszélünk erről, mert tudom hogy őt bántja, hogy sokan lelépnek, ő meg tiszteletben tartja, hogy nekem ez a vágyam, ilyen egyszerű. Ez a barátság, elfogadjuk úgy ahogy van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!