Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinálnátok, ha isteni...

Mit csinálnátok, ha isteni képességeitek lenne?

Figyelt kérdés
Sokszor eljátszottam régebben a gondolattal fôleg, hogy jön a cseresznye szezon. Este kimennék, hogy ne lássa senki és egy gondolattal mindet leszedném :), vagy oda ahol nincs esô és kellene rendeznék néha szintén látatlanul.
2015. máj. 21. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Amilyen hangulatban vagyok időnként, azt kell mondanom, hogy jobb a világnak, hogy nincsenek ilyen képességeim.
2015. máj. 21. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem (mint minden embernek!!!!) isteni képességeim vannak. Élem hétköznapi napjaimat.
2015. máj. 21. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Megteremteném a tökéletes világot, aztán lemondanék a képességemről.
2015. máj. 21. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:

II. Sulla :D

Én is úgy vagyok, mint az előző.

2015. máj. 21. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Kiirtanám az emberiség felét egy szebb jövő érdekében.
2015. máj. 22. 00:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A szép nőktől elvenném a szépségüket és röhögnék azon, ahogy nélküle semmit nem érnek el az életben, mert mindenért meg kell dolgozniuk.
2015. máj. 22. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy jobb hellyé tenném a Földet azzal, hogy kiirtanám ezt az emberiségnek csúfolt kórságot. Vagy legalábbis a nagyobb részét mindenképp.

Esetleg teremtenék még néhány hasonló helyet, ahol más-más fajok uralnák a terepet és figyelném, melyik hogy boldogul. :D

De az is poén lenne, ha valami majmok bolygója féle majmok bunyóznák itt le a végső harcot. :D

2015. máj. 22. 17:04
 8/8 Hannibal106 ***** válasza:

Hé, az emberiség nem kórság, csupán önpusztító faj.

Ha mi vagyunk a kór, akkor a föld a gazdatest, de ez nem pontos. A világon nagyon egyedik és ritkák vagyunk, igaz nem vagyunk tökéletesek így ha isten lennék azon munkálkodnék hogy az emberi faj túléljen és terjedjen, megtudja amit meglehet, felfedezzen mindent és jobbá váljon.

Na meg tök zsír lenne a világ urának lenni, mindenféle csúcs képességekkel.

2015. máj. 25. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!