Csajok mit csinálnátok ha egy fiú rácsapna a feneketekre, vagy csak akarna?
Vagy még mire kéne felkészülnöm nyáron ha felutazom Budapestre egy faluból unokatesómékhoz?
Mert állítólag elég gyakran leszólítanak magassarkús ruhás lányokat, és megesik hogy rácsapnak a fenekére is. Még soha ne voltam Budapesten, és még nem is találkoztam olyan emberekkel akik ilyenek, tudtok segíteni nekem?
Nyugi, anonim oldal.
Budapest: hajléktalanoknak ne nézz a szemébe, kivéve, ha adakozó kedvedben vagy.
Hagyd figyelmen kívül a teljes hangerővel ordibáló embereket.
Nyírd ki a szaglásod, legalább akkor, mikor pl a Nyugati pályaudvarra vagy a Boráros térre mész és még sok csodás helyre.
Ne lepődj meg, mikor eltévedve odamész valakihez útbaigazításhoz, meg se szólítod, de azt mondja, hogy "nincs apróm" :D Ilyenkor nézz ki látványosan szerencsétlennek, nálam ilyenkor minimum 5 ember ugrik, hogy szerencsétlen kicsi eltévedt. De az előbbi módszernél is megáll valaki segíteni neked, ha kitartó vagy.
Menj semleges arckifejezéssel vagy társaságban, különben 2 percenként odamegy hozzád valaki tüzet kérni/parfümöt-napszemüveget eladni/szintén aprót kérni/lopni/útbaigazítást kérni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!