Normális hogy elütöttem egy gyereket (nem lett semmi baja, csak zúzódások) és nem volt semmi bűntudatom?
Figyelt kérdés
Szűk utca volt, 30-al mentem, egyszer a semmiből a parkoló kocsik közül kirohant egy gyerek a kocsim elé, én satufékeztem és elcsaptam. Nem én voltam a hibás. Mikor kiszálltam rögtön a kocsit néztem meg, hogy nem lett-e semmi baja, engem az se érdekelt hogyha ott hal meg a gyerek. Az anyja is ott volt, elkezdett jajgatni, szidalmazni engem hogy "nem tudok vezetni, börtönbe fogok kerülni" és rendőrt hívott. Azt nem vártam meg, mert dolgom volt és elmentem.2015. máj. 15. 14:29
1/15 anonim válasza:
Hááát lehet el vannak kissé nyomva az érzéseid.
3/15 anonim válasza:
Cserbenhagyásos baleset
Egyébként lehetne jobb dolgod is, mint kamukérdéseket írogatni!
4/15 mtke válasza:
Egyet értek a 3-asal de ha mégsem kamu akkor lehet börtönbe kerulsz
5/15 A kérdező kommentje:
"akkor lehet börtönbe kerulsz"
Miért is? Inkább ha gyereket meg az anyukát lehetne felelősségre hogy nem tartották be a kreszt.
2015. máj. 15. 14:53
6/15 anonim válasza:
Fedélzeti kamera, megvárod a rendőröket, megnézik a felvételt, és neked lesz igazad. Nem lehet 20-al menni arra számítva, hogy bármilyen sötét sarokból eléd ugorhat egy gyerek.
7/15 anonim válasza:
Oktatom szerint a gyalogosnak nem kötelessége ismerni a kreszt.Vannak alapdolgok pl stoptabla megállni vagy hogy ha piros s lámpa nem állsz meg...de nem kötelező hogy jogsid legyen gyalogosként.azt nem tudom hogy börtönbe kerülhetsz e ezzel de hogy semmi teloszsmot nem kértél h ha baj lenne feltudjon hovni.(pl eltörik a lába s be kell menniük a kórházba biztos jol esne nekik ha bevinnéd őket.)szóval az h leléptél minden szo nelkul igenis gáz...egy épp jogsiját csináló 2 gyerekes anyuka...(egy ismerősöm 2 éves gyereke igy hallt meg pont.)
8/15 anonim válasza:
Jav.piros lámpánál megállsz jav.vége előző
9/15 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy zúzódás? Egyébként ha semmi komolyabb akkor nem csinálnak belőle nagyobb gondot. Főleg ha első és nem csináltál már ilyet vagy egyebeket akkor még a jogsid is marad. Úgy se emlékeznek rád én nem azzal törődnék, hogy fenyegetőzzek és megnézzem az arcod, hanem a gyerekre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!