Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális hogy elütöttem egy...

Normális hogy elütöttem egy gyereket (nem lett semmi baja, csak zúzódások) és nem volt semmi bűntudatom?

Figyelt kérdés
Szűk utca volt, 30-al mentem, egyszer a semmiből a parkoló kocsik közül kirohant egy gyerek a kocsim elé, én satufékeztem és elcsaptam. Nem én voltam a hibás. Mikor kiszálltam rögtön a kocsit néztem meg, hogy nem lett-e semmi baja, engem az se érdekelt hogyha ott hal meg a gyerek. Az anyja is ott volt, elkezdett jajgatni, szidalmazni engem hogy "nem tudok vezetni, börtönbe fogok kerülni" és rendőrt hívott. Azt nem vártam meg, mert dolgom volt és elmentem.
2015. máj. 15. 14:29
1 2
 1/15 anonim válasza:
46%
Hááát lehet el vannak kissé nyomva az érzéseid.
2015. máj. 15. 14:34
 2/15 anonim válasza:
54%
Csodálom, hogy fékeztél
2015. máj. 15. 14:36
 3/15 anonim ***** válasza:
43%

Cserbenhagyásos baleset

Egyébként lehetne jobb dolgod is, mint kamukérdéseket írogatni!

2015. máj. 15. 14:48
 4/15 mtke ***** válasza:
42%
Egyet értek a 3-asal de ha mégsem kamu akkor lehet börtönbe kerulsz
2015. máj. 15. 14:50
 5/15 A kérdező kommentje:

"akkor lehet börtönbe kerulsz"

Miért is? Inkább ha gyereket meg az anyukát lehetne felelősségre hogy nem tartották be a kreszt.

2015. máj. 15. 14:53
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Fedélzeti kamera, megvárod a rendőröket, megnézik a felvételt, és neked lesz igazad. Nem lehet 20-al menni arra számítva, hogy bármilyen sötét sarokból eléd ugorhat egy gyerek.
2015. máj. 15. 15:04
 7/15 anonim ***** válasza:
45%
Oktatom szerint a gyalogosnak nem kötelessége ismerni a kreszt.Vannak alapdolgok pl stoptabla megállni vagy hogy ha piros s lámpa nem állsz meg...de nem kötelező hogy jogsid legyen gyalogosként.azt nem tudom hogy börtönbe kerülhetsz e ezzel de hogy semmi teloszsmot nem kértél h ha baj lenne feltudjon hovni.(pl eltörik a lába s be kell menniük a kórházba biztos jol esne nekik ha bevinnéd őket.)szóval az h leléptél minden szo nelkul igenis gáz...egy épp jogsiját csináló 2 gyerekes anyuka...(egy ismerősöm 2 éves gyereke igy hallt meg pont.)
2015. máj. 15. 15:04
 8/15 anonim ***** válasza:
46%
Jav.piros lámpánál megállsz jav.vége előző
2015. máj. 15. 15:05
 9/15 anonim válasza:
83%
Honnan tudod, hogy zúzódás? Egyébként ha semmi komolyabb akkor nem csinálnak belőle nagyobb gondot. Főleg ha első és nem csináltál már ilyet vagy egyebeket akkor még a jogsid is marad. Úgy se emlékeznek rád én nem azzal törődnék, hogy fenyegetőzzek és megnézzem az arcod, hanem a gyerekre..
2015. máj. 15. 15:10
 10/15 mtke ***** válasza:
80%
Csak azért mert cserben hagytad
2015. máj. 15. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!