Ha 175 cm magas vagyok, és 61 kg az normális?
Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 22:16
1/6 anonim válasza:
szerintem minden normális ha jól osztod be az ételt és talán edzés séta vagy mozgás avval teljesen jó és ha érzed elhíztál akkor se ess pánikba mert ha elkezdessz (nem kondi terem ) edzeni futni stb akkor le lehet fogyni
2/6 anonim válasza:
BMI szerint igen. Ha ezt a súlyt egészséges étrenddel és mozgással hozod, akkor még jobb.
3/6 anonim válasza:
En 180/65kg. Sportolok, nem eszek szemetet.
4/6 anonim válasza:
Nem sovány vagy.Rádférne még legalább plusz 10 kg.
5/6 anonim válasza:
Dehogy férne el plusz 10 kg... én 174 centi vagyok és 65 kiló, teljesen átlag testalkattal. Szerintem rendben van teljesen, de ha hízol pár kilót, akkor sincs tragédia. De 10 az már sok.
6/6 anonim válasza:
Én 165 vagyok és 66 kiló.De fel akarok menni 85-re.Ismerek egy embert,kb. 170 centi és 85 kiló,Fekve kinyomja a 180-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!