14 eves vagyok es a kezemen a szor eleg hosszura nott, ami engem elegge zavar. Nagyon gaz az ha levagom?
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 19:49
1/11 [emese] válasza:
Igen, mert akkor valószínűleg meg fog erősödni, és még jobban látszani fog.
3/11 anonim válasza:
Ha borotválod, előbb-utóbb fekete lesz. Most itt a nyár, ne borotváld. A nap kiszőkíti és szinte nem is látszik.
4/11 anonim válasza:
Végleges szőrtelenítés ajánlottabb.De abba jobb télen belefogni.
5/11 anonim válasza:
Eddig én is borotváltam, de egyre rosszabb lesz tényleg.. most legutoljára gyantáztam, ami sokkal jobb és nem is kell olyan gyakran. Azt ajánlom, hogy kozmetikussal gyantáztasd le és később örülni fogsz, hogy nem erősödik meg.
6/11 anonim válasza:
Én is a gyantát vagy epilátort ajánlom, bár az utóbbi iszonyatosan hosszú és fájdalmas, de ha néha leborotváltam sem lett se sűrűbb, se sötétebb, se hosszabb. A nap meg nem szívja ki, ha sötét hajú vagy. Együtt érzek :(
7/11 masni1 válasza:
Jó lenne tudni, hogy fiú vagy-e vagy lány.....
8/11 anonim válasza:
Jean, a szomszéd szobában alszik a feleségem. Ha rászáll egy légy, üsse agyon! Ugye milyen kétértelmű? Csak annyira, mint a te kérdésed. Mit akarsz levágni?
9/11 anonim válasza:
Isten őrizz hogy csak ez miatt levágd a kezed :D De Te érzed.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!