1/3 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok de szerintem nagyon unalmas tud lenni ha valakinek a facebook a hobbija és nem tud értelmes szavakat kinyögni csak: "Én jól vok" meg "Mcs" meg "hv" és társaik
2/3 anonim válasza:
Én csak arra aki fapofaval hazamegy.
Ha csak hazamegy nem.
Egy lanynak ha van baratja ő már fog tudni vele szórakozni és maris nem lesz unalmas
3/3 anonim válasza:
Semmilyenre. Mindegyikben lehet találni valamit. A mélabúsan üldögélő faarcú lányból is kilehet hozni valamit. Csak szánsz e rá elég időt, és figyelmet, az a kérdés. Van nálunk egy lány aki csak várja a sült galambot úgyszólván, és fordíthatnék rá én is időt, meg több figyelmet, de tapasztaltam, hogy mennyire korlátolt szegényem, és csak agresszió lépne fel benne ha beszélgetni próbálnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!