Ezt tényleg igénybe vehetem és hol?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősőmnek nonprofit kft van.A saját lakcímére van bejelentve de nem ott van az iroda....és most nyert egy unios támogatást amiből az egész házát megcsináltatja..most ez tényleg ilyen egyszerű lenne?Mert nagyon elgondolkodtam hogy ha így osztogassák a pénzt én is csinálok valami válalkozást :) ezt egyébként ellenörzi valaki?2015. máj. 11. 15:03
1/4 anonim válasza:
Nem, nem "osztogassák" így a pénzt.
2/4 A kérdező kommentje:
De de csak hazudni kell hidd el az ismerősöm azt hazudta hogy a vállalkozásba kellenek felszerelések megnyerte és azota lassan kész a háza! Elgondolkodtato
2015. máj. 11. 15:31
3/4 anonim válasza:
Bizony, ez így megy. Sokan a pályázatokért folytatnak látszatvállalkozást, főleg a mezőgazdaságban.
4/4 A kérdező kommentje:
És senki nem ellenörzi őket?
2015. máj. 11. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!