Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egyedül vagy komolyabb vagy?

Ha egyedül vagy komolyabb vagy?

Figyelt kérdés
Társaságban valamiért azt vettem észre, hogy az emberek inkább hajlamosak a hülyülésre, mint önmagukban.
2015. máj. 5. 19:39
 1/4 anonim válasza:
Elmondanad nekem hogy te mit ertessz azon hogy önmagukban?Valaki ul egy szobában egyedul es elkezd nevetgélni mint egy örül vagy mi?? Persze hogy komolyabbak vagyunk.....ha valaki magában hülyéskedik nevetgel vagy mittudom én annak valami baja van :)))
2015. máj. 5. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyedül vagyok, akkor is képes vagyok hülyére röhögni magam egy-egy éppen elolvasott viccen, egy filmen vagy egy stand up-on.

De csak úgy magamnak nem állok neki hülyeségeket mondani/csinálni.

2015. máj. 5. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk én se kezdek el magamban beszélni, vagy röhögni a semmin, de szerintem én inkább ponthogy akkor vagyok komolyabb, mikor társaságban vagyok, kicsit muszáj konszolidálnom magam :D Szeretek nagyon nevetni, hülyülni, ha van időm sokszor szoktam csak úgy hülye táncokat kitalálni zenékre, meg különböző mozgásokat, meg eltorzítva énekelek dalokat. Ezért még nem vagyok gyogyós csak így szeretem kiadni magamból a stresszt :D Emberek között azért nem vagyok ilyen bátor :D
2015. máj. 5. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Is-is. Egyedül is nagyon jól el tudok szórakozni magamban, hülyeségeken röhögni. De társaságba meg mintha még rá is tennék egy lapáttal, jobban el tud szaladni velem a ló
2015. máj. 5. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!