Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miként vélekednek...

A nők miként vélekednek arról, ha a férfiak jobban megnézik őket?

Figyelt kérdés

Önbizalom-növelő számukra? Vagy csak egy bunkónak nézik a férfit?

Főként nők válaszára lennék kíváncsi, ha lehet a korotokat írjátok oda. :)

2015. máj. 4. 00:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Az természetes dolog, hogy a férfi megbámulja a nőt, főleg, ha a nőnek kint van mindene. A mai lányok pedig hát hogy is mondjam, eléggé lengén öltöznek.

Ezért akit ez zavar, az eléggé képmutató egy álláspontot képvisel, már bocsánatot kérek, de akkor ne rakja ki mindenét, ha zavarja, hogy nézik.

És megnyugtatok mindenkit, a legtöbb férfi, ha megnézi a dekoltázsotokat, biztos nem arra gondol, hogy szép szerelmes versecskéket szaval nektek a virágillatos naplementében a tengerparton - hanem azt, hogy a melletek közé élvez :D

Ne legyünk már ilyen álszentek, hogy "jajj, fuj, levetkőztet a szemével, úriten, hogy tehet ilyet" - mert nyugi, mindegyik pasi levetkőztet a szemével, ha kirakod a s*gged és a melled (már persze ha az alakod is elfogadható). Nem igazán tudják a nők, hogy mi játszódik le egy pasi fejében ilyenkor... Persze nem mindegyik pasi ilyen, de úgy kb. a 95%...

Ha valakinek ez nem tetszik, ne rakja ki mindenét, komolyan mondom, olyan idgegesítő, hogy rinyáltok, hogy a pasik bunkók, mert beszólnak - hát inkább ti vagytok a bunkók, hogy kelletitek magatokat! Komolyan mondom, néha azt kívánom, hogy az ilyen álszenteskedő kis ribiket cipelje be a cukrosbácsi a bokorba! Nem tudnám sajnálni!

2015. máj. 4. 21:07
 12/23 anonim ***** válasza:

11-es, mekkora egy pitsa vagy!

Mit szólnál, ha téged nézne végig szájnyalogatva egy nagy szőrös pasas? 40 fokban is viseljenek a nők csadort, csak mert téged állatkertben kellene tartani?

2015. máj. 4. 21:17
 13/23 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem: nincs kirakva semmim. Nagyon nagy mellem van, és az minden pólóban látszik.
2015. máj. 4. 21:18
 14/23 anonim ***** válasza:
Jó, de akkor sem kell ezen kiakadni. Megnéznek és kész, inkább örülj neki, hogy van mit nézni rajtad. Az ilyen dolog egyáltalán nem bunkóság egy férfitól.
2015. máj. 5. 00:59
 15/23 anonim ***** válasza:
És egyébként ennek semmi köze az állatkerthez. Ez egyszerű biológia, ha látunk egy szép nőt, hát megbámuljuk. Eléggé keveset tudsz a pasikról, ha ezt nem érted meg, ahelyett, hogy állatkertbe kívánnál minket, inkább próbálj fogni egyet, és rájössz, hogy nem is olyan állatok, mint amilyennek tartod őket...
2015. máj. 5. 01:03
 16/23 anonim ***** válasza:
én különlegesen érzem magam h felnőtt pasik 13-14 éves lányt (vagyis engem megbámulnak)
2015. máj. 10. 13:52
 17/23 anonim ***** válasza:

igen, a nőknek jólesik, növeli az önbizalmukat, nem véletlenül a testükkel akarnak vllogni,hiszen azzal a legkönnyebb.

de sokan nem értitek a lényegeket. a nők egyrészt sokszor csak színlelik a felháborodást, ha megnézik őket, másrészt meg olyankor szoktak flegmázni, ha NEM JÓKÉPŰ férfi vizslatja őket.

2015. máj. 19. 09:52
 18/23 anonim ***** válasza:

"Ha valakinek ez nem tetszik, ne rakja ki mindenét, komolyan mondom, olyan idgegesítő, hogy rinyáltok, hogy a pasik bunkók, mert beszólnak - hát inkább ti vagytok a bunkók, hogy kelletitek magatokat! Komolyan mondom, néha azt kívánom, hogy az ilyen álszenteskedő kis ribiket cipelje be a cukrosbácsi a bokorba! Nem tudnám sajnálni!"

Hát én sosem rakom ki semmimet, bár úgysem fogod elhinni, sőt fehér pólót sem hordok, mert fehér melltartóval is átlátszik. Már a saját anyám túl merevnek nevezett. de nekem is, ha nem is nagyon nagy, de nagyobb mellem van, mint sokaknak. Top modell sem vagyok, mégis megbámulnak. És engem zavar. Te érvelhetsz itt különböző észérvekkel, de ez egy érzés, hogy zavar, nem egy vélemény. Nem egy elv vagy valami, amit én elhatároztam. zavar. Mit segít ezen, hogy te itt érvelsz?

És egészen komolyan vettelek, amíg a megerőszakolós példát nem mondtad. Most mondjam azt, hogy dugjon meg egy meleg pasi? Előzőnek igaza van.

2015. máj. 27. 04:30
 19/23 anonim ***** válasza:

Aha.

Szóval egy kis mellű nőnek ne is merjek utalni a mellére, mert akkor szemét szexéhes pasi leszek, akinek csak a nagymellű nő kell, és más nem is érdekli...

Ha egy nagy mellű nővel találkozok, rá se merjek nézni a mellére, mert akkor meg akarom erőszakolni...

Nők...

2015. máj. 27. 05:09
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem ez a "jajj nagy mellem van, és nem rakom ki, mégis megnéznek, jajj istenem" - sírás is inkább ilyen álszent dolognak tűnik.

Az, hogy egy pasi ránéz egy melledre, nem jelenti azt, hogy meg akar erőszakolni. Nem kéne azért kiforgatni, amit írtam. Inkább vedd bóknak, és más örülne neki, ha nagy lenne a melle...

Persze ha zavar, hogy megnéznek, akkor zavarjon, nyugi, nem kell ezen is felkapni a vizet, hogy mit jövök én ahhoz, hogy eldöntsem, hogy mit érezhetsz és mit nem... Ebben igazad van. De én csak azt akartam írni, hogy ez a dolog a pasik részéről nem rossz dolog, ha megnéznek. Inkább az a rossz, ha egy nő nem tud ezzel mit kezdeni, nem tudja normálisan kezelni.

Önértékelési problémáid vannak vagy valami bajod van, ha ilyen dolog kiakaszt.

2015. máj. 27. 05:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!