Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki alapjáraton bunkó...

Ha valaki alapjáraton bunkó másokkal szemben, arra sehogy nem lehet hatni?

Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 14:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez a bunkó másokkal szemben mit jelent?
2015. máj. 1. 15:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem tisztel másokat.
2015. máj. 1. 15:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem igazán lehet hatni az ilyen emberekre. Talán ha határozottan lépsz fel vele szemben. Tudom, mert én is bunkó vagyok.
2015. máj. 1. 15:31
 4/11 anonim válasza:

Egyet értek az utolsóval.

Szintén egy bunkó

2015. máj. 1. 15:53
 5/11 anonim ***** válasza:

Mit akarsz rá hatni? Hogy ne legyen bunkó?

Talán ha elmondod, hogy ő hogyan beszél, és elmondod hogy hogyan kéne beszélni. Talán ráérezne különbségre.

Mindenzt ne arcoskodva tedd, mert falra hányt borsó lesz.

2015. máj. 1. 15:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Azért jó, hogy felvállaljátok ezt a tulajdonságot. :)
2015. máj. 1. 15:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot!
2015. máj. 1. 15:58
 8/11 anonim ***** válasza:
De légyszíves fejtsd már ki bővebben, hogy mit jelent az, hogy nem tisztel másokat. Miben nyilvánul ez meg, miket mond. Annyira szituációfüggő a dolog, hogy az hihetetlen. Rám is szokták mondani, hogy arrogáns vagyok, de ez nem azért van, mert nem tisztelem a másikat.
2015. máj. 1. 16:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Többre tartja magát, lenézi a másikat, udvariatlan az emberekkel.
2015. máj. 1. 16:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez így még mindig nem túl konkrét.

Volt, hogy egy ember elküldte nekem a versét, én objektív kritikát fogalmaztam meg rá, mert szerintem amit írt, annak nincs alapja. És emiatt lebunkózott, mert hogy én kinek képzelem magam. Holott tök jogos volt, még védeni sem próbálta, érezte ő is.

Aztán vannak olyan emberek, akiknek az összes gesztusán látszik, hogy ő valami istennek képzelheti magát, meg ez tükröződik a beszédükön is. Pl. lenéz, és szóvá teszi, hogy neked mondjuk érettségid van, neki meg diplomája.

A lényeg, hogy az utóbbi feljebbvalónak hiszi magát, én bennem ezzel szemben semmi rosszindulat nem volt, teljesen jogosan mondtam azt neki amit. Mégis ugyanolyan elbírálás alá kerülök. Utóbbi szerintem is bunkóság. Figyelmen kívül kell őket hagyni, aki megtalálta a lelki békéjét, az nem fogja felvenni a dolgaikat.

2015. máj. 1. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!