Ha valaki alapjáraton bunkó másokkal szemben, arra sehogy nem lehet hatni?
Egyet értek az utolsóval.
Szintén egy bunkó
Mit akarsz rá hatni? Hogy ne legyen bunkó?
Talán ha elmondod, hogy ő hogyan beszél, és elmondod hogy hogyan kéne beszélni. Talán ráérezne különbségre.
Mindenzt ne arcoskodva tedd, mert falra hányt borsó lesz.
Ez így még mindig nem túl konkrét.
Volt, hogy egy ember elküldte nekem a versét, én objektív kritikát fogalmaztam meg rá, mert szerintem amit írt, annak nincs alapja. És emiatt lebunkózott, mert hogy én kinek képzelem magam. Holott tök jogos volt, még védeni sem próbálta, érezte ő is.
Aztán vannak olyan emberek, akiknek az összes gesztusán látszik, hogy ő valami istennek képzelheti magát, meg ez tükröződik a beszédükön is. Pl. lenéz, és szóvá teszi, hogy neked mondjuk érettségid van, neki meg diplomája.
A lényeg, hogy az utóbbi feljebbvalónak hiszi magát, én bennem ezzel szemben semmi rosszindulat nem volt, teljesen jogosan mondtam azt neki amit. Mégis ugyanolyan elbírálás alá kerülök. Utóbbi szerintem is bunkóság. Figyelmen kívül kell őket hagyni, aki megtalálta a lelki békéjét, az nem fogja felvenni a dolgaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!