Hogy csinálják gyakorlatilag ezt a sok közös fotót FB-ra?
Figyelt kérdés
Úgy értem, van valahol egy társaság, és egyszer csak valaki előkapja a telefonját, hogy most fotózkodjunk? Nem tudom elképzelni a szituációt.2015. máj. 1. 09:32
1/5 anonim válasza:
pont így. a képek így szoktak készülni, akkor is ha nem kerülnek fel facebookra.
2/5 anonim válasza:
Igen. De az ilyen helyzetek 99%-ban azért teszik fel a fotót hogy másnak mutogassák azt hogy ők milyen jól elvannak, de közben úgy unatkoznak mint a sz*r.
Hidd el, tapasztalatból is, meg különböző helyzetekben is ezt láttam.
Nagyon de nagyon ritka eset mikor nem ez van. De olyankor a fotó sem olyan.
SŐŐŐT !!! Akik húú de tényleg jól érzik magukat, azok nem fotókat töltenek fel facebook-ra, hanem tovább beszélgetnek... :)
3/5 anonim válasza:
Mi olyan hihetetlen ebben? Sogornom ilyen kepellenes. 12 ev hazassag utan 3 db. kep keszult a ferjevel, 15 a gyerekerol, amikbe benne voltak az ovis kepek is, amiket a fotos csinalt. Se eskuvo, se karacsony, se keresztelo, se nyaralas vagy barati osszejovetelek. Ha epp emlekezetes egy helyzet mert jo, alkalom van stb, siman lehet fotozkodni, miert ne. Ha facebook pozesgbol tortenik, akkor is, hiszen akkor annak a tarssagnak arra van igenye. Lehet sok ev mulva jo lesz visszanezni.
4/5 anonim válasza:
Én szoktam ilyet, egy-két fotó, ha olyan az alkalom. Nem azért, mert fuu de vagány, meg hogy manipuláljam másokban a rólam alkotott képet. :DD Ez csak emlék, amit ha később visszanézek, eszembe jut azaz este; a barátokkal töltött időt meg kell becsülni, engem legalábbis feltölt energiával. Ha valamelyik jól sikerült, visszaad egy érzést, akkor azt miért ne raknám fel facebookra? 21/f
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én se vagyok képellenes, mi a családdal kifejezetten sokat fotózkodunk. Elsőnek mondom: nem is arra gondoltam, amikor indokolt a dolog. De vannak helyzetek, amikor nem készítenék fotót, nem akkora az alkalom: pl. ülünk egy padon a suliban.
2015. máj. 1. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!